Nabeschouwing Teruel - Rayo Vallecano (2-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Teruel het donderdag 17 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Pinila in Teruel.

Via de Teruel - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Teruel - Rayo Vallecano (2-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Teruel en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 2-3 overwinning voor Rayo Vallecano. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Rayo Vallecano dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Iván Martos, waarmee Rayo Vallecano met 0-1 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Teruel kwam in de 94e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Hector Otín, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette Antoñín Cortés zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rayo Vallecano de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Julen Hualde in de 103e minuut de 2-2 maakte namens Teruel. In de 109e minuut werd Cabetas van Teruel met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Teruel met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Rayo Vallecano dat via Óscar Valentín nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 119e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias af en was het Rayo Vallecano die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Teruel - Rayo Vallecano 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Teruel - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Iván Martos met assist van Jonathan Montiel Rayo Vallecano 0-1
46' Wissel Teruel Wissel Javier Rami voor Álex Puertas Teruel
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel Catena voor E. Velázquez Rayo Vallecano
46' Wissel Teruel Wissel Julen Hualde voor Borja Romero Teruel
46' Wissel Teruel Wissel Kevin Lacruz voor Jaime Barrero Teruel
64' Wissel Teruel Wissel Dani Ribelles voor Adrián Hernández Teruel
70' Wissel Rayo Vallecano Wissel Antoñín Cortés voor L. Ulloa Rayo Vallecano
73' Wissel Teruel Wissel Alejandro Roy voor Belenchón Teruel
80' Wissel Rayo Vallecano Wissel José Ángel Pozo voor Jonathan Montiel Rayo Vallecano
80' Wissel Rayo Vallecano Wissel Isi Palazón voor Bebé Rayo Vallecano
90' Wissel Rayo Vallecano Wissel Iker Ortega voor Martín Pascual Rayo Vallecano
94' Doelpunt Teruel Doelpunt Hector Otín met assist van Julen Hualde Teruel 1-1
93' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Antoñín Cortés met assist van Y. Qasmi Rayo Vallecano 1-2
103' Doelpunt Teruel Doelpunt Julen Hualde met assist van Kevin Lacruz Teruel 2-2
105' Wissel Rayo Vallecano Wissel Óscar Valentín voor Mario Suárez Rayo Vallecano
109' Rode kaart Teruel Rode kaart voor Cabetas Teruel
114' Gele kaart Teruel Gele kaart voor Diego Redolar Teruel
119' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Óscar Valentín Rayo Vallecano 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Teruel - Rayo Vallecano
Opstellingen Teruel - Rayo Vallecano
Voorbeschouwing Teruel - Rayo Vallecano

Teruel en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Teruel en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Copa Del Rey.