Nabeschouwing Albacete - Cádiz (0-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Albacete het donderdag 16 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad Deportiva Andrés Iniesta in Albacete.

Via de Albacete - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albacete - Cádiz (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Albacete en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door F. Andone, waarmee Cádiz met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Cádiz.

LIVE Albacete - Cádiz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albacete - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Albacete Gele kaart voor L. B. Marc Albacete
20' Doelpunt Cádiz Doelpunt F. Andone met assist van M. Calderon Cádiz 0-1
41' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
46' Wissel Albacete Wissel D. Johannesson voor P. Resta Albacete
46' Wissel Albacete Wissel M. Fuster voor F. Alvarez Albacete
62' Wissel Albacete Wissel J. Sanchez voor E. Gomez Albacete
70' Gele kaart Albacete Gele kaart voor A. Arasa Albacete
72' Wissel Cádiz Wissel M. Osmajic voor A. Perea Cádiz
72' Wissel Cádiz Wissel I. Chapela voor A. Negredo Cádiz
72' Wissel Cádiz Wissel Marcos Mauro voor M. Calderon Cádiz
75' Wissel Albacete Wissel R. Martinez voor A. Arasa Albacete
78' Wissel Cádiz Wissel A. Espino voor R. Parra Cádiz
80' Wissel Albacete Wissel J. Martinez voor D. Del Pozo Albacete
82' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor F. Andone Cádiz
92' Gele kaart Albacete Gele kaart voor J. Sanchez Albacete
94' Gele kaart Albacete Gele kaart voor R. Martinez Albacete
Video hoogtepunten en samenvatting Albacete - Cádiz
Opstellingen Albacete - Cádiz
De opstellingen van Albacete en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Albacete gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Albacete - Cádiz

Albacete en Cádiz spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Albacete en Cádiz in de Copa Del Rey vond plaats op 19 oktober 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cádiz favoriet. 1 keer wist de ploeg van Albacete te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Albacete. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.