Nabeschouwing Aldeano - Unami (1-3) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 17 november 2021 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Aldeano het woensdag 17 november 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Unami. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio San Bartolomé in Estadio San Bartolomé.

Via de Aldeano - Unami live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aldeano - Unami (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Aldeano en Unami is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Unami. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Perez, waarmee Unami met 0-1 de leiding nam. Aldeano kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Unami de leiding in de wedstrijd nam.

Koby zette Unami even later op 1-3 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Unami.

LIVE Aldeano - Unami 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aldeano - Unami teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Unami Doelpunt R. Perez Unami 0-1
53' Doelpunt Aldeano Doelpunt Aldeano 1-1
75' Doelpunt Unami Doelpunt Unami 1-2
87' Penalty Unami Penalty Koby Unami 1-3