Nabeschouwing Amorebieta - Almería (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Amorebieta het donderdag 16 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal de Urritxe in Amorebieta-Echano.

Via de Amorebieta - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amorebieta - Almería (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Amorebieta en Almería is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door U. Sadiq, waarmee Almería met 0-1 de leiding nam. Amorebieta kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Orozco, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette A. Appiah zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Almería de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias, waardoor Almería een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Amorebieta - Almería 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amorebieta - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor A. Aldalur Amorebieta
24' Doelpunt Almería Doelpunt U. Sadiq met assist van J. Nieto Almería 0-1
56' Doelpunt Amorebieta Doelpunt I. Orozco met assist van M. Saizar Amorebieta 1-1
60' Wissel Amorebieta Wissel M. Lozano voor O. Luengo Amorebieta
61' Doelpunt Almería Doelpunt A. Appiah met assist van S. Akieme Almería 1-2
68' Gele kaart Almería Gele kaart voor L. Robertone Almería
70' Wissel Almería Wissel C. de la Hoz voor L. Robertone Almería
71' Wissel Amorebieta Wissel A. Pena voor I. Amorrortu Amorebieta
71' Wissel Amorebieta Wissel I. Unzueta voor M. Alvaro Amorebieta
76' Wissel Almería Wissel L. Ramazani voor U. Sadiq Almería
76' Wissel Almería Wissel I. Martos voor A. Appiah Almería
76' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor A. Arregi Amorebieta
78' Wissel Amorebieta Wissel K. Obieta voor A. Etxaburu Amorebieta
78' Wissel Amorebieta Wissel G. Larrazabal voor A. Aldalur Amorebieta
88' Wissel Almería Wissel R. Caballero voor J. Villar Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Amorebieta - Almería
Opstellingen Amorebieta - Almería
De opstellingen van Amorebieta en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amorebieta gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Almería zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Amorebieta - Almería

Amorebieta en Almería spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Amorebieta en Almería elkaar treffen in de Copa Del Rey.