Nabeschouwing Andratx - Real Oviedo (2-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Andratx het woensdag 1 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Oviedo. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp municipal Sa Plana in Camp municipalSa Plana.

Via de Andratx - Real Oviedo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andratx - Real Oviedo (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Andratx en Real Oviedo is onder leiding van scheidsrechter Iván Caparrós Hernández geëindigd in een 2-1 overwinning voor Andratx. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Pau Pomar, waarmee Andratx met 1-0 de leiding nam. Andratx vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Miquel Llabrés op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist Real Oviedo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Jirka. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Real Oviedo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Iván Caparrós Hernández, waardoor Andratx een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Andratx - Real Oviedo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andratx - Real Oviedo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Andratx Doelpunt Pau Pomar met assist van Guillermo Palmer Andratx 1-0
30' Wissel Andratx Wissel Pep Vidal voor José Bueno Andratx
31' Doelpunt Andratx Doelpunt Miquel Llabrés met assist van Gerardo Bonet Andratx 2-0
39' Doelpunt Real Oviedo Doelpunt E. Jirka met assist van Pelayo Rey Real Oviedo 2-1
46' Wissel Real Oviedo Wissel S. Obeng voor Pelayo Rey Real Oviedo
50' Wissel Andratx Wissel M. Kalnins voor Diego Martínez Andratx
59' Wissel Real Oviedo Wissel Jorge Pombo voor Jonathan Montiel Real Oviedo
59' Wissel Real Oviedo Wissel Borja Sánchez voor Marco Sangalli Real Oviedo
75' Gele kaart Andratx Gele kaart voor Guillermo Palmer Andratx
79' Wissel Real Oviedo Wissel Jimmy Suárez voor Christian Fernández Real Oviedo
79' Wissel Real Oviedo Wissel P. Cornud voor Mossa Real Oviedo
91' Wissel Andratx Wissel Álvaro De Dios voor Andratx
93' Wissel Andratx Wissel Fernando Carrasco voor Miquel Llabrés Andratx
Video hoogtepunten en samenvatting Andratx - Real Oviedo
Opstellingen Andratx - Real Oviedo
De opstellingen van Andratx en Real Oviedo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Andratx gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Oviedo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Andratx - Real Oviedo

Andratx en Real Oviedo spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iván Caparrós Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Andratx en Real Oviedo elkaar treffen in de Copa Del Rey.