Nabeschouwing Arenteiro - SD Logroñés (2-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Arenteiro het woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SD Logroñés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Espiñedo in O Carballiño.

Via de Arenteiro - SD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arenteiro - SD Logroñés (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Arenteiro en SD Logroñés is onder leiding van scheidsrechter Jaime Ruiz Álvarez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arenteiro. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Renan Zanelli, waarmee Arenteiro met 1-0 de leiding nam. Arenteiro vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sylla op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Dani Portela zorgde ervoor dat SD Logroñés in de 51e minuut op 2-1 kwam te staan.

In de 78e minuut moest SD Logroñés verder met een man minder, nadat Xiker Ozerinjauregi een tweede gele kaart kreeg. In de 85e minuut moest Arenteiro verder met een man minder, nadat Cássio Góes een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jaime Ruiz Álvarez, waardoor Arenteiro een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Arenteiro - SD Logroñés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arenteiro - SD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart SD Logroñés Gele kaart voor Sergio Cordovín SD Logroñés
28' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor A. Sylla Arenteiro
36' Doelpunt Arenteiro Doelpunt Renan Zanelli met assist van Germán Novoa Arenteiro 1-0
39' Doelpunt Arenteiro Doelpunt A. Sylla met assist van Renan Zanelli Arenteiro 2-0
49' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor Adrián Cruz Arenteiro
51' Eigen doelpunt SD Logroñés Eigen doelpunt Dani Portela SD Logroñés 2-1
55' Wissel SD Logroñés Wissel Álvaro Arnedo voor Pirri SD Logroñés
55' Wissel SD Logroñés Wissel Dani Sandoval voor Sergio Cordovín SD Logroñés
65' Gele kaart SD Logroñés Gele kaart voor Xiker Ozerinjauregi SD Logroñés
67' Wissel Arenteiro Wissel Cássio Góes voor Álex Fernández Arenteiro
69' Wissel SD Logroñés Wissel Jaime Paredes voor Miguel Ledo SD Logroñés
69' Wissel SD Logroñés Wissel César Caneda voor Lluís Llàcer SD Logroñés
74' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor Cássio Góes Arenteiro
76' Wissel SD Logroñés Wissel Mario Soberón voor Ander El Haddadi SD Logroñés
78' Tweede gele kaart SD Logroñés Tweede gele kaart voor Xiker Ozerinjauregi SD Logroñés
81' Wissel Arenteiro Wissel Rubén Arce voor A. Sylla Arenteiro
81' Wissel Arenteiro Wissel Adri Castro voor Joni Magisano Arenteiro
85' Tweede gele kaart Arenteiro Tweede gele kaart voor Cássio Góes Arenteiro
89' Wissel Arenteiro Wissel Joseca voor Naveira Arenteiro
94' Gele kaart SD Logroñés Gele kaart voor Sergio Cubero SD Logroñés
94' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor Dani Portela Arenteiro
95' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor Rubén Arce Arenteiro
Video hoogtepunten en samenvatting Arenteiro - SD Logroñés
Opstellingen Arenteiro - SD Logroñés
De opstellingen van Arenteiro en SD Logroñés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arenteiro gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en SD Logroñés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arenteiro - SD Logroñés

Arenteiro en SD Logroñés spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jaime Ruiz Álvarez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arenteiro en SD Logroñés elkaar treffen in de Copa Del Rey.