Nabeschouwing Cacereño - Ponferradina (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Cacereño het woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ponferradina. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Príncipe Felipe in Cáceres.

Via de Cacereño - Ponferradina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cacereño - Ponferradina (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Cacereño en Ponferradina is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Quintero González geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ponferradina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door K. Zalazar, waarmee Ponferradina met 0-1 de leiding nam. Cacereño kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Barba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Agus Medina zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ponferradina de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Quintero González, waardoor Ponferradina een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cacereño - Ponferradina 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cacereño - Ponferradina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Cacereño Wissel Y. Ballesteros voor M. Mosquera Cacereño
46' Wissel Cacereño Wissel J. Ramon voor L. Hernaiz Daschner Cacereño
62' Wissel Cacereño Wissel R. Espinosa voor Teto Cacereño
66' Wissel Ponferradina Wissel D. Romera voor E. D. Espiau Hernandez Ponferradina
67' Doelpunt Ponferradina Doelpunt K. Zalazar met assist van C. Rodriguez Ponferradina 0-1
69' Wissel Cacereño Wissel J. Barba voor S. Bermudez Cacereño
74' Wissel Ponferradina Wissel Agus Medina voor P. Anton Ponferradina
74' Wissel Ponferradina Wissel J. Naranjo voor Saverio Kike Ponferradina
75' Doelpunt Cacereño Doelpunt J. Barba Cacereño 1-1
87' Doelpunt Ponferradina Doelpunt Agus Medina met assist van C. Rodriguez Ponferradina 1-2
89' Wissel Cacereño Wissel C. Fernandez voor L. Aguado Cacereño
89' Wissel Ponferradina Wissel E. Moran voor C. Rodriguez Ponferradina
89' Wissel Ponferradina Wissel K. Zalazar voor C. Rodriguez Ponferradina
92' Gele kaart Cacereño Gele kaart voor M. Anieboh Cacereño
Video hoogtepunten en samenvatting Cacereño - Ponferradina
Opstellingen Cacereño - Ponferradina
De opstellingen van Cacereño en Ponferradina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cacereño gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ponferradina zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cacereño - Ponferradina

Cacereño en Ponferradina spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Quintero González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cacereño en Ponferradina elkaar treffen in de Copa Del Rey.