Nabeschouwing CFI Alicante - Ceuta 6 de Junio (7-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 17 november 2021 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt CFI Alicante het woensdag 17 november 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ceuta 6 de Junio. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad Deportiva de Alicante F-11 in Alicante.

Via de CFI Alicante - Ceuta 6 de Junio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFI Alicante - Ceuta 6 de Junio (7-1)

Het Copa Del Rey duel tussen CFI Alicante en Ceuta 6 de Junio is geëindigd in een 7-1 overwinning voor CFI Alicante. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Heredia, waarmee CFI Alicante met 1-0 de leiding nam. CFI Alicante vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Perez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Ceuta 6 de Junio de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Villatoro.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor CFI Alicante vergroot nadat J. Pina de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 73e minuut nadat J. Heredia namens CFI Alicante de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 75e minuut was het P. Chinchilla van CFI Alicante wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Het volgende doelpunt van CFI Alicante viel in de 83e minuut en betekende de 6-1. Het doelpunt kwam op naam van P. Chinchilla. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door CFI Alicante. Het was P. Chinchilla die in de 90e minuut de stand op 7-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 7-1 eindstand in het voordeel van CFI Alicante.

LIVE CFI Alicante - Ceuta 6 de Junio 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFI Alicante - Ceuta 6 de Junio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt CFI Alicante Doelpunt J. Heredia CFI Alicante 1-0
28' Doelpunt CFI Alicante Doelpunt C. Perez CFI Alicante 2-0
57' Doelpunt Ceuta 6 de Junio Doelpunt Villatoro Ceuta 6 de Junio 2-1
61' Doelpunt CFI Alicante Doelpunt J. Pina CFI Alicante 3-1
73' Doelpunt CFI Alicante Doelpunt J. Heredia CFI Alicante 4-1
75' Doelpunt CFI Alicante Doelpunt P. Chinchilla CFI Alicante 5-1
83' Doelpunt CFI Alicante Doelpunt P. Chinchilla CFI Alicante 6-1
90' Doelpunt CFI Alicante Doelpunt P. Chinchilla CFI Alicante 7-1