Nabeschouwing Córdoba - Sevilla (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Córdoba het woensdag 1 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel in Córdoba.

Via de Córdoba - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Sevilla (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sevilla dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 108e minuut door L. Ocampos, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sevilla dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Jesús Gil Manzano af en was het Sevilla die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Córdoba - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor J. Flores Córdoba
38' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor T. Delaney Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Diego Carlos voor N. Gudelj Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel L. Ocampos voor O. Idrissi Sevilla
59' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
62' Wissel Córdoba Wissel L. Ledesma voor A. Fuentes Córdoba
62' Wissel Córdoba Wissel L. Redondo voor C. Puga Córdoba
67' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor I. Romero Sevilla
69' Wissel Córdoba Wissel O. Perdomo voor A. Casas Córdoba
74' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor O. Rodriguez Sevilla
76' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Toni Arranz Córdoba
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
91' Wissel Sevilla Wissel J. Kounde voor K. Rekik Sevilla
105' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Torres Sevilla
108' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Ocampos Sevilla 0-1
110' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Papu Gomez Sevilla
111' Wissel Córdoba Wissel A. Marin voor S. Bouzaidi Córdoba
111' Wissel Córdoba Wissel C. Delgado voor Toni Arranz Córdoba
115' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Ocampos Sevilla
121' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor C. Delgado Córdoba
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Sevilla
Opstellingen Córdoba - Sevilla
De opstellingen van Córdoba en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Córdoba gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Córdoba - Sevilla

Córdoba en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Córdoba en Sevilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.