Nabeschouwing Cristo Atlético - Espanyol (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Cristo Atlético het dinsdag 14 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Nueva Balastera in Palencia.

Via de Cristo Atlético - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cristo Atlético - Espanyol (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Cristo Atlético en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 1-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Sualdea, waarmee Cristo Atlético met 1-0 de leiding nam. Espanyol kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Wu Lei, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette S. Gomez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Espanyol de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Espanyol een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cristo Atlético - Espanyol 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cristo Atlético - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Cristo Atlético Doelpunt A. Sualdea met assist van D. Gallego Cristo Atlético 1-0
42' Gele kaart Cristo Atlético Gele kaart voor A. Perez Cristo Atlético
47' Doelpunt Espanyol Doelpunt Wu Lei met assist van L. Moron Espanyol 1-1
58' Wissel Espanyol Wissel J. Puado voor Wu Lei Espanyol
58' Wissel Espanyol Wissel S. Darder voor A. Embarba Espanyol
58' Wissel Espanyol Wissel A. Vidal voor F. Merida Espanyol
62' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Calero Espanyol
66' Wissel Cristo Atlético Wissel A. Gomez voor A. Sualdea Cristo Atlético
75' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor S. Darder Espanyol
75' Wissel Espanyol Wissel M. Svensson voor O. Melendo Espanyol
83' Wissel Espanyol Wissel S. Gomez voor F. Calero Espanyol
85' Gele kaart Cristo Atlético Gele kaart voor E. Gallardo Rodriguez Cristo Atlético
87' Doelpunt Espanyol Doelpunt S. Gomez met assist van D. Vila Espanyol 1-2
90' Wissel Cristo Atlético Wissel Vivito voor D. Morante Cristo Atlético
90' Wissel Cristo Atlético Wissel J. Moreno Fernandez voor A. Perez Cristo Atlético
90' Wissel Cristo Atlético Wissel J. Torres voor J. Bueno Cristo Atlético
92' Wissel Cristo Atlético Wissel L. Obispo voor I. Perez Cristo Atlético
95' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Vila Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Cristo Atlético - Espanyol
Opstellingen Cristo Atlético - Espanyol
De opstellingen van Cristo Atlético en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cristo Atlético gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cristo Atlético - Espanyol

Cristo Atlético en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cristo Atlético en Espanyol elkaar treffen in de Copa Del Rey.