Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Osasuna (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Deportivo La Coruña het donderdag 16 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Abanca-Riazor in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Osasuna (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Deportivo La Coruña en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 1-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door C. Doncel, waarmee Deportivo La Coruña met 1-0 de leiding nam. Osasuna kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Garcia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette A. Budimir zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Osasuna de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adrián Cordero Vega, waardoor Osasuna een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Deportivo La Coruña - Osasuna 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt C. Doncel Deportivo La Coruña 1-0
29' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Garcia Osasuna
48' Doelpunt Osasuna Doelpunt K. Garcia met assist van R. Torres Osasuna 1-1
58' Wissel Deportivo La Coruña Wissel V. Garcia voor D. Villares Deportivo La Coruña
64' Doelpunt Osasuna Doelpunt A. Budimir Osasuna 1-2
67' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor R. Torres Osasuna
68' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor I. Perez Osasuna
68' Wissel Osasuna Wissel K. Barja voor J. Ontiveros Osasuna
69' Wissel Deportivo La Coruña Wissel W. De Camargo voor M. Soriano Deportivo La Coruña
70' Wissel Deportivo La Coruña Wissel A. Ruiz voor P. Trigueros Deportivo La Coruña
75' Wissel Osasuna Wissel N. Vidal voor J. Ramalho Osasuna
83' Wissel Osasuna Wissel R. Ibanez voor A. Budimir Osasuna
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel A. Quiles voor C. Doncel Deportivo La Coruña
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Miku voor Trilli Deportivo La Coruña
88' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor B. Granero Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Osasuna
Opstellingen Deportivo La Coruña - Osasuna
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Osasuna

Deportivo La Coruña en Osasuna spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Osasuna in de Copa Del Rey vond plaats op 10 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Deportivo La Coruña favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.