In de Copa Del Rey neemt Europa het woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Amorebieta. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Municipal de Futbol Nou Sardenya in Barcelona.

Via de Europa - Amorebieta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Europa - Amorebieta (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Europa en Amorebieta is onder leiding van scheidsrechter Raúl Martín González Francés geëindigd in een 0-1 overwinning voor Amorebieta. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door I. Amorrortu, waarmee Amorebieta met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Amorebieta.

Wedstrijdstatistieken Europa - Amorebieta
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
116
136
Gevaarlijke aanvallen
38
58
Corners
2
6
Wissels
5
5
LIVE Europa - Amorebieta 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Europa - Amorebieta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt Amorebieta Doelpunt I. Amorrortu met assist van A. Aldalur Amorebieta 0-1
62' Wissel Amorebieta Wissel G. Guruzeta voor I. Unzueta Amorebieta
64' Wissel Europa Wissel J. Cano voor A. Serra Europa
64' Wissel Europa Wissel G. Corominas voor A. Gonzalez Europa
74' Wissel Amorebieta Wissel I. Bilbao voor A. Etxaburu Amorebieta
74' Wissel Amorebieta Wissel G. Larrazabal voor M. Zarrabeitia Amorebieta
76' Wissel Europa Wissel R. Vidal voor D. Jimenez Europa
76' Wissel Europa Wissel M. Cobos voor G. Nolla Europa
77' Gele kaart Europa Gele kaart voor J. Cano Europa
83' Wissel Europa Wissel J. Solsona Serrano voor P. Lopez Europa
84' Wissel Amorebieta Wissel L. Olaetxea voor M. Alvaro Amorebieta
84' Wissel Amorebieta Wissel I. Orozco voor I. Amorrortu Amorebieta
Video hoogtepunten en samenvatting Europa - Amorebieta
Opstellingen Europa - Amorebieta
De opstellingen van Europa en Amorebieta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Europa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Amorebieta zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Europa - Amorebieta

Europa en Amorebieta spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Raúl Martín González Francés en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Europa en Amorebieta elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Europa 0
Winst Amorebieta 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Europa - Amorebieta Opstelling Europa Opstelling Amorebieta Live Europa - Amorebieta Live Europa - Amorebieta kijken Europa - Amorebieta kijken Live Europa - Amorebieta stream Europa - Amorebieta Fox Sports Nabeschouwing Europa - Amorebieta Uitslag Europa - Amorebieta Statistieken Europa - Amorebieta Copa Del Rey 2021/2022 Europa - Amorebieta wedden Europa - Amorebieta gokken Europa - Amorebieta Unibet