Nabeschouwing Extremadura UD - Zamora (1-4) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Extremadura UD het woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zamora. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Francisco de la Hera in Almendralejo.

Via de Extremadura UD - Zamora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Extremadura UD - Zamora (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Extremadura UD en Zamora is onder leiding van scheidsrechter Daniel Palencia Caballero geëindigd in een 1-4 overwinning voor Zamora. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zamora kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Cordero. Zamora vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Losada op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Zamora, waarmee C. Parra zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Zamora geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Losada. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 80e minuut wist M. Drammeh namens Extremadura UD de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Palencia Caballero en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Zamora.

LIVE Extremadura UD - Zamora 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Extremadura UD - Zamora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Zamora Doelpunt C. Cordero Zamora 0-1
11' Doelpunt Zamora Doelpunt M. Losada met assist van J. Luque Zamora 0-2
26' Wissel Extremadura UD Wissel J. Vargas voor J. Morcillo Extremadura UD
27' Gele kaart Zamora Gele kaart voor J. Luque Zamora
48' Doelpunt Zamora Doelpunt C. Parra met assist van Javi Navas Zamora 0-3
55' Gele kaart Extremadura UD Gele kaart voor E. Marquez Climent Extremadura UD
58' Wissel Extremadura UD Wissel V. Villacanas voor V. Pastrana Extremadura UD
58' Wissel Extremadura UD Wissel S. Gil voor D. Toribio Extremadura UD
58' Wissel Extremadura UD Wissel S. Coris voor R. Mesa Extremadura UD
60' Wissel Zamora Wissel I. Baque voor J. Fernandez Zamora
60' Wissel Zamora Wissel M. Baselga voor Javi Navas Zamora
65' Doelpunt Zamora Doelpunt M. Losada Zamora 0-4
68' Wissel Extremadura UD Wissel M. Drammeh voor E. Marquez Climent Extremadura UD
70' Wissel Zamora Wissel D. Espejo voor J. Luque Zamora
70' Wissel Zamora Wissel A. Coscia voor M. Losada Zamora
70' Wissel Zamora Wissel D. Hernandez voor K. Vieites Blazquez Zamora
80' Doelpunt Extremadura UD Doelpunt M. Drammeh met assist van E. Perez Extremadura UD 1-4
84' Gele kaart Extremadura UD Gele kaart voor F. Cruz Extremadura UD
Video hoogtepunten en samenvatting Extremadura UD - Zamora
Opstellingen Extremadura UD - Zamora
De opstellingen van Extremadura UD en Zamora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Extremadura UD gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zamora zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Extremadura UD - Zamora

Extremadura UD en Zamora spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Palencia Caballero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Extremadura UD en Zamora elkaar treffen in de Copa Del Rey.