Nabeschouwing Huracán Melilla - Levante (0-8) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Huracán Melilla het donderdag 2 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Huracán Melilla - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huracán Melilla - Levante (0-8)

Het Copa Del Rey duel tussen Huracán Melilla en Levante is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-8 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-8 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Levante kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Soldado. Levante vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Soldado op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Levante, waarmee Álex Blesa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Levante geen gas terug, waardoor in de 30e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Álex Blesa. De 0-5 voor Levante volgde even later in de 51e minuut nadat M. Malsa namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 52e minuut was het Dani Gómez van Levante wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Het volgende doelpunt van Levante viel in de 58e minuut en betekende de 0-7. Het doelpunt kwam op naam van Dani Gómez. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Levante. Het was Álex Blesa die in de 63e minuut de stand op 0-8 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mario Melero López en eindigde de wedstrijd dus met een 0-8 stand in het voordeel van Levante.

LIVE Huracán Melilla - Levante 0-8

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huracán Melilla - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Levante Doelpunt Soldado met assist van Cantero Levante 0-1
22' Doelpunt Levante Doelpunt Soldado met assist van Enric Franquesa Levante 0-2
29' Doelpunt Levante Doelpunt Álex Blesa met assist van Enric Franquesa Levante 0-3
30' Doelpunt Levante Doelpunt Álex Blesa Levante 0-4
44' Gele kaart Huracán Melilla Gele kaart voor Muha Huracán Melilla
45' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Levante
46' Wissel Levante Wissel S. Mustafi voor Ó. Duarte Levante
46' Wissel Huracán Melilla Wissel Dani Gómez voor E. Bardhi Huracán Melilla
46' Wissel Huracán Melilla Wissel Son voor Coke Huracán Melilla
46' Wissel Huracán Melilla Wissel Yosef voor Sidi Huracán Melilla
46' Wissel Levante Wissel Naoufal voor Moha Belaid Levante
46' Wissel Levante Wissel Amin Mohamed voor Farid Said Levante
51' Doelpunt Levante Doelpunt M. Malsa met assist van Rober Levante 0-5
52' Doelpunt Levante Doelpunt Dani Gómez met assist van Cantero Levante 0-6
56' Wissel Huracán Melilla Wissel Cassano voor José Medina Huracán Melilla
58' Wissel Huracán Melilla Wissel Omar Zaguari voor Hamin Buzzian Huracán Melilla
58' Doelpunt Levante Doelpunt Dani Gómez met assist van M. Malsa Levante 0-7
62' Wissel Levante Wissel N. Vukčević voor N. Radoja Levante
62' Wissel Levante Wissel Pablo Martínez voor Soldado Levante
63' Doelpunt Levante Doelpunt Álex Blesa met assist van M. Malsa Levante 0-8
Video hoogtepunten en samenvatting Huracán Melilla - Levante
Opstellingen Huracán Melilla - Levante
De opstellingen van Huracán Melilla en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huracán Melilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.