Nabeschouwing Laguna - Granada (0-7) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Laguna het dinsdag 30 november 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Francisco Peraza in Tenerife.

Via de Laguna - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laguna - Granada (0-7)

Het Copa Del Rey duel tussen Laguna en Granada is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 0-7 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Bacca, waarmee Granada met 0-1 de leiding nam. In de 9e minuut was het Granada dat via C. Bacca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez. In de 32e werd de voorsprong voor Granada verdubbeld dankzij een doelpunt van Adrián Butzke.

In de 41e minuut volgde een derde treffer van Granada, waarmee Antonio Puertas zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 46 minuten spelen wist Granada via L. Abram de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez. In de 65e minuut scoorde Franco Madruga namens Granada. Scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 71e minuut leek Mati te scoren voor Granada, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Valentín Pizarro Gómez.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-7 winst voor Granada.

LIVE Laguna - Granada 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laguna - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Granada Doelpunt C. Bacca Granada 0-1
9' Doelpunt Granada Doelpunt C. Bacca Granada
32' Doelpunt Granada Doelpunt Adrián Butzke met assist van Carlos Neva Granada 0-2
41' Doelpunt Granada Doelpunt Antonio Puertas met assist van Luis Milla Granada 0-3
44' Gele kaart Laguna Gele kaart voor Adrián Butzke Laguna 0-4
45' Wissel Granada Wissel A. Lasfar voor Granada
46' Wissel Granada Wissel Bryan Zaragoza voor Antonio Puertas Granada
46' Gele kaart Laguna Gele kaart voor Noé Dávila Laguna
46' Doelpunt Granada Doelpunt L. Abram met assist van Raúl Torrente Granada
54' Wissel Granada Wissel Adrián Butzke voor C. Bacca Granada 0-5
55' Wissel Granada Wissel Y. Eteki voor Luis Milla Granada
62' Wissel Laguna Wissel Escudero voor Adrián Butzke Laguna
62' Wissel Laguna Wissel Juanda voor A. Lasfar Laguna
63' Wissel Granada Wissel Nacho voor Dito Granada
64' Wissel Laguna Wissel Jorge Molina voor Carlos Neva Laguna
64' Wissel Laguna Wissel G. Colángelo voor Dani Hernández Laguna
65' Doelpunt Granada Doelpunt Franco Madruga met assist van Juan Lentini Granada
67' Gele kaart Granada Gele kaart voor Jorge Molina Alberto Soro Granada 0-6
70' Wissel Laguna Wissel Bryan Zaragoza voor Laguna
71' Doelpunt Granada Doelpunt Mati met assist van Agoney Medina Granada
76' Doelpunt Granada Doelpunt Jorge Molina met assist van C. Bacca Granada 0-7
Video hoogtepunten en samenvatting Laguna - Granada
Opstellingen Laguna - Granada

Voorbeschouwing Laguna - Granada

Laguna en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Laguna en Granada elkaar treffen in de Copa Del Rey.