Nabeschouwing Laguna - Jaraíz (4-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 17 november 2021 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Laguna het woensdag 17 november 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Jaraíz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Francisco Peraza in Tenerife.

Via de Laguna - Jaraíz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laguna - Jaraíz (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Laguna en Jaraíz is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Laguna. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Hallam, waarmee Laguna met 1-0 de leiding nam. Laguna vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luca op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Jaraíz de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Elena.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor Laguna vergroot nadat Luca de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 52e minuut wist Alexis namens Laguna de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Laguna.

LIVE Laguna - Jaraíz 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laguna - Jaraíz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Laguna Doelpunt M. Hallam Laguna 1-0
19' Doelpunt Laguna Doelpunt Luca Laguna 2-0
30' Doelpunt Jaraíz Doelpunt D. Elena Jaraíz 2-1
39' Doelpunt Laguna Doelpunt Luca Laguna 3-1
52' Doelpunt Laguna Doelpunt Alexis Laguna 4-1