Nabeschouwing Leioa - Elche (0-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Leioa het donderdag 2 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Sarriena in Leioa.

Via de Leioa - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leioa - Elche (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Leioa en Elche is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 0-2 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door G. Carrillo, waarmee Elche met 0-1 de leiding nam. Elche vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Carrillo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Elche.

LIVE Leioa - Elche 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leioa - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Elche Doelpunt G. Carrillo met assist van A. Barragan Elche 0-1
46' Wissel Leioa Wissel D. Infante voor S. Lopez Leioa
56' Doelpunt Elche Doelpunt G. Carrillo met assist van G. Gumbau Elche 0-2
64' Wissel Elche Wissel Fidel voor P. Piatti Elche
64' Wissel Elche Wissel J. Donald voor D. Gonzalez Elche
64' Wissel Elche Wissel H. Palacios voor Josan Elche
68' Wissel Leioa Wissel J. Hamed voor M. Yaniz Leioa
68' Wissel Leioa Wissel I. Gutierrez voor Luisma Leioa
68' Wissel Leioa Wissel I. Pison voor G. Dwomoh Leioa
74' Wissel Elche Wissel J. Alamo voor G. Gumbau Elche
80' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor R. Guti Elche
80' Wissel Leioa Wissel I. Quintana voor J. Huidobro Leioa
Video hoogtepunten en samenvatting Leioa - Elche
Opstellingen Leioa - Elche
De opstellingen van Leioa en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leioa gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Elche zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leioa - Elche

Leioa en Elche spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leioa en Elche elkaar treffen in de Copa Del Rey.