Nabeschouwing Llanera - Mallorca (0-6) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Llanera het donderdag 16 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal de Fútbol Pepe Quimarán in Llanera.

Via de Llanera - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Llanera - Mallorca (0-6)

Het Copa Del Rey duel tussen Llanera en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-6 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Sedlar, waarmee Mallorca met 0-1 de leiding nam. Mallorca vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Mboula op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Mallorca, waarmee A. Sedlar zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Mallorca geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Gaya. De 0-5 voor Mallorca volgde even later in de 79e minuut nadat J. Llabres namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Mallorca speler Angel, die daarmee tekende voor de 0-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea bij een 0-6 eindstand in het voordeel van Mallorca, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Llanera - Mallorca 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Llanera - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Llanera Gele kaart voor M. Fernandez Llanera
33' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Nino Mallorca
46' Wissel Mallorca Wissel J. Costa voor B. Olivan Mallorca
50' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Sedlar met assist van T. Kubo Mallorca 0-1
55' Doelpunt Mallorca Doelpunt J. Mboula met assist van J. Costa Mallorca 0-2
60' Wissel Llanera Wissel P. Assane voor M. Fernandez Llanera
60' Wissel Llanera Wissel O. Sampedro voor J. Sanchez Llanera
60' Wissel Llanera Wissel Celesdonio voor M. Perez Llanera
63' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Sedlar met assist van T. Kubo Mallorca 0-3
67' Wissel Mallorca Wissel Lee Kang-In voor T. Kubo Mallorca
67' Wissel Mallorca Wissel J. Llabres voor F. Nino Mallorca
67' Wissel Llanera Wissel G. Vaamonde voor D. Crespo Llanera
70' Wissel Llanera Wissel M. Saha voor Josema Llanera
74' Doelpunt Mallorca Doelpunt J. Gaya met assist van Lee Kang-In Mallorca 0-4
75' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor R. Battaglia Mallorca
75' Wissel Mallorca Wissel Angel voor A. Prats Mallorca
79' Doelpunt Mallorca Doelpunt J. Llabres met assist van Angel Mallorca 0-5
87' Doelpunt Mallorca Doelpunt Angel met assist van J. Mboula Mallorca 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Llanera - Mallorca
Opstellingen Llanera - Mallorca
De opstellingen van Llanera en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Llanera gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Llanera - Mallorca

Llanera en Mallorca spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Llanera en Mallorca elkaar treffen in de Copa Del Rey.