Nabeschouwing Llanera - UD Logroñés (2-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Llanera het donderdag 2 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UD Logroñés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Ganzábal in La Felguera.

Via de Llanera - UD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Llanera - UD Logroñés (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Llanera en UD Logroñés is onder leiding van scheidsrechter José Alberto Pardeiro Puente geëindigd in een 2-1 overwinning voor Llanera. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Martín Pérez, waarmee Llanera met 1-0 de leiding nam. UD Logroñés kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Dubasin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Javi Sánchez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Llanera de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Alberto Pardeiro Puente, waardoor Llanera een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Llanera - UD Logroñés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Llanera - UD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Llanera Gele kaart voor Viti González Llanera
41' Doelpunt Llanera Doelpunt Martín Pérez met assist van J. Romaric Llanera 1-0
58' Wissel Llanera Wissel C. Mboup voor J. Romaric Llanera
58' Wissel Llanera Wissel Omar Sampedro voor Matías Fernández Llanera
62' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt J. Dubasin met assist van M. Šimić UD Logroñés 1-1
63' Gele kaart Llanera Gele kaart voor C. Mboup Llanera
71' Gele kaart Llanera Gele kaart voor David Crespo Llanera
75' Wissel UD Logroñés Wissel Javi Sánchez voor Viti González UD Logroñés
75' Wissel UD Logroñés Wissel Jesús Alfaro voor Fer Cano UD Logroñés
76' Wissel Llanera Wissel Guarrotxena voor Borja Galán Llanera
84' Wissel UD Logroñés Wissel Aridane voor O. Siddiki UD Logroñés
87' Doelpunt Llanera Doelpunt Javi Sánchez met assist van Martín Pérez Llanera 2-1
88' Gele kaart Llanera Gele kaart voor Javi Sánchez Llanera
89' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Jaime Sierra UD Logroñés
Video hoogtepunten en samenvatting Llanera - UD Logroñés
Opstellingen Llanera - UD Logroñés

Voorbeschouwing Llanera - UD Logroñés

Llanera en UD Logroñés spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Alberto Pardeiro Puente en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Llanera en UD Logroñés elkaar treffen in de Copa Del Rey.