Nabeschouwing Mancha Real - Internacional (2-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Mancha Real het woensdag 1 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Internacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Polideportivo La Juventud in Mancha Real.

Via de Mancha Real - Internacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mancha Real - Internacional (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Mancha Real en Internacional is onder leiding van scheidsrechter Antonio Alberola Rojas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mancha Real. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Barral van Internacional. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 36e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 74 minuten was het Pitu die Internacional op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Enrique namens Mancha Real in de 84e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Na 89 minuten was het J. Moyano die de bal in eigen doel werkte, waardoor Mancha Real op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Alberola Rojas, waardoor Mancha Real een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mancha Real - Internacional 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mancha Real - Internacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Internacional Gele kaart voor J. Moyano Internacional
35' Gele kaart Internacional Gele kaart voor A. Martin Internacional
36' Gele kaart Internacional Gele kaart voor D. Barral Internacional
36' Tweede gele kaart Internacional Tweede gele kaart voor D. Barral Internacional
56' Wissel Internacional Wissel Pitu voor A. Martin Internacional
56' Wissel Internacional Wissel F. Reguera voor Arthur Internacional
67' Wissel Mancha Real Wissel J. Gonzalez voor J. del Amo Mancha Real
74' Doelpunt Internacional Doelpunt Pitu met assist van R. Ramos Internacional 0-1
77' Wissel Internacional Wissel A. Masogo voor A. Zambrano Internacional
79' Wissel Mancha Real Wissel P. Corral voor E. Campuzano Mancha Real
79' Wissel Mancha Real Wissel P. Gonzalez Siles voor O. Quesada Mancha Real
83' Wissel Internacional Wissel A. Mancebo voor R. Ramos Internacional
83' Wissel Internacional Wissel R. Soria Blazquez voor K. Soler Internacional
84' Doelpunt Mancha Real Doelpunt J. Enrique met assist van J. Gonzalez Mancha Real 1-1
89' Eigen doelpunt Mancha Real Eigen doelpunt J. Moyano Mancha Real 2-1
90' Wissel Mancha Real Wissel R. Perez voor U. Arroyo Mancha Real
Video hoogtepunten en samenvatting Mancha Real - Internacional
Opstellingen Mancha Real - Internacional
De opstellingen van Mancha Real en Internacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mancha Real gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Internacional zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Mancha Real - Internacional

Mancha Real en Internacional spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mancha Real en Internacional elkaar treffen in de Copa Del Rey.