Nabeschouwing Mollerussa - Getafe (1-5) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Mollerussa het dinsdag 30 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Municipal d'Esports in Mollerussa.

Via de Mollerussa - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mollerussa - Getafe (1-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Mollerussa en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-5 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mollerussa kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Putxi. Een benutte penalty van Mata in de 19e minuut zorgde er even later voor dat Getafe weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 52e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Mata van Getafe die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Getafe vergroot nadat Mata de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 58e minuut nadat Sandro Ramírez namens Getafe de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 75e minuut en kwam op naam te staan van Getafe speler Darío Poveda, die daarmee tekende voor de 1-5. Na 88 minuten werd Eric Trota van Mollerussa met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Mollerussa het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Getafe.

LIVE Mollerussa - Getafe 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mollerussa - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Mollerussa Doelpunt Putxi Mollerussa 1-0
19' Penalty Getafe Penalty Mata Getafe 1-1
25' Wissel Getafe Wissel Sandro Ramírez voor J. Macías Getafe
36' Gele kaart Mollerussa Gele kaart voor Jordi Fabregat Mollerussa
49' Gele kaart Getafe Gele kaart voor E. Akurugu Getafe
51' Gele kaart Mollerussa Gele kaart voor Pau Bosch Mollerussa
52' Penalty Getafe Penalty Mata Getafe 1-2
57' Doelpunt Getafe Doelpunt Mata met assist van Florentino Luís Getafe 1-3
58' Doelpunt Getafe Doelpunt Sandro Ramírez Getafe 1-4
61' Wissel Mollerussa Wissel Franky voor Albert Delgado Mollerussa
63' Gele kaart Mollerussa Gele kaart voor Jofre Graells Mollerussa
72' Wissel Getafe Wissel Pablo Montero voor Mata Getafe
73' Wissel Mollerussa Wissel Totti voor Guillem Mollerussa
73' Wissel Mollerussa Wissel Jordi Ars voor Joan Marti Mollerussa
75' Doelpunt Getafe Doelpunt Darío Poveda Getafe 1-5
78' Wissel Mollerussa Wissel Marc Modol voor Jordi Fabregat Mollerussa
78' Wissel Mollerussa Wissel Mamadouba Soumah voor Putxi Mollerussa
84' Wissel Getafe Wissel Totti voor Ángel Algobia Getafe
88' Rode kaart Mollerussa Rode kaart voor Eric Trota Mollerussa
90' Gele kaart Mollerussa Gele kaart voor Jordi Ars Mollerussa
95' Gele kaart Mollerussa Gele kaart voor Sasha Litwin Mollerussa
Video hoogtepunten en samenvatting Mollerussa - Getafe
Opstellingen Mollerussa - Getafe

Voorbeschouwing Mollerussa - Getafe

Mollerussa en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mollerussa en Getafe elkaar treffen in de Copa Del Rey.