Nabeschouwing Mollerussa - Penya Independent (1-0) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 17 november 2021 - 20:30 uur



In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Mollerussa het woensdag 17 november 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Penya Independent. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Municipal d'Esports in Mollerussa.

Via de Mollerussa - Penya Independent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mollerussa - Penya Independent (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Mollerussa en Penya Independent is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mollerussa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door G. Porta, waarmee Mollerussa met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Mollerussa dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Mollerussa uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Mollerussa - Penya Independent
Goals
1
0
Balbezit
65%
35%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
5
Schoten totaal
16
4
Schoten op doel
7
0
Aanvallen
66
51
Gevaarlijke aanvallen
40
32
Corners
5
2
Wissels
3
4
LIVE Mollerussa - Penya Independent 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mollerussa - Penya Independent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
79' Doelpunt Mollerussa Doelpunt G. Porta Mollerussa 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Mollerussa - Penya Independent
Opstellingen Mollerussa - Penya Independent

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mollerussa - Penya Independent

Mollerussa en Penya Independent spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Mollerussa en Penya Independent elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Mollerussa 0
Winst Penya Independent 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Mollerussa - Penya Independent Opstelling Mollerussa Opstelling Penya Independent Live Mollerussa - Penya Independent Live Mollerussa - Penya Independent kijken Mollerussa - Penya Independent kijken Live Mollerussa - Penya Independent stream Mollerussa - Penya Independent Fox Sports Nabeschouwing Mollerussa - Penya Independent Uitslag Mollerussa - Penya Independent Statistieken Mollerussa - Penya Independent Copa Del Rey 2021/2022 Mollerussa - Penya Independent wedden Mollerussa - Penya Independent gokken Mollerussa - Penya Independent Unibet