Nabeschouwing Montijo - Burgos (0-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Montijo het dinsdag 30 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Burgos. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Emilio Macarro Rodriguez in Montijo.

Via de Montijo - Burgos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montijo - Burgos (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Montijo en Burgos is onder leiding van scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón geëindigd in een 0-1 overwinning voor Burgos. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 94e minuut door Riki Rodríguez, waarmee Burgos met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón, waardoor Burgos de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Montijo - Burgos 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montijo - Burgos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Montijo Gele kaart voor G. Cardozo Montijo
65' Wissel Burgos Wissel Álvaro Rodríguez voor Raúl Navarro Burgos
67' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Álvaro Rodríguez Burgos
74' Wissel Montijo Wissel Joel voor R. Gattas Montijo
79' Wissel Burgos Wissel Miki Muñoz voor Eneko Undabarrena Burgos
79' Wissel Burgos Wissel Claudio Medina voor Guillermo Fernández Burgos
79' Wissel Burgos Wissel Ernesto Gómez voor Roberto Alarcón Burgos
88' Wissel Burgos Wissel José Matos voor Fran García Burgos
92' Gele kaart Montijo Gele kaart voor E. Calin Montijo
94' Doelpunt Burgos Doelpunt Riki Rodríguez met assist van Claudio Medina Burgos 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Montijo - Burgos
Opstellingen Montijo - Burgos
De opstellingen van Montijo en Burgos zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montijo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burgos zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Montijo - Burgos

Montijo en Burgos spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montijo en Burgos elkaar treffen in de Copa Del Rey.