Nabeschouwing Nalón - Solares (1-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 17 november 2021 - 15:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Nalón het woensdag 17 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Solares. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Fumea in Estadio Municipal de Fumea.

Via de Nalón - Solares live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nalón - Solares (1-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Nalón en Solares is geëindigd in een 1-1 overwinning voor Solares. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Solares dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Pepo, waarmee Solares met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Nalón het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk L. Olay die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Solares die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-1 overwinning.

LIVE Nalón - Solares 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nalón - Solares teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Solares Doelpunt Pepo Solares 0-1
88' Doelpunt Nalón Doelpunt L. Olay Nalón 1-1
1' Penalty gescoord in shootout Nalón Penalty gescoord in shootout A. Corzo Nalón 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Solares Penalty gescoord in shootout Pepo Solares 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Nalón Penalty gescoord in shootout L. Olay Nalón 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Solares Penalty gescoord in shootout J. Bada Solares 2-2
3' Penalty gemist in shootout Nalón Penalty gemist in shootout Mandi Nalón
3' Penalty gescoord in shootout Solares Penalty gescoord in shootout P. Raba Solares 2-3
4' Penalty gescoord in shootout Nalón Penalty gescoord in shootout S. Rodriguez Nalón 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Solares Penalty gescoord in shootout A. Leon Solares 3-4
5' Penalty gemist in shootout Nalón Penalty gemist in shootout S. Arguelles Nalón