Nabeschouwing Peña Sport - Málaga (0-3) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Peña Sport het donderdag 2 december 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo San Francisco in Tafalla.

Via de Peña Sport - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peña Sport - Málaga (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Peña Sport en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega geëindigd in een 0-3 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door P. de la Fuente, waarmee Málaga met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 48e minuut voor dat Málaga via D. Lomban op 0-2 kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Málaga, waarmee R. Fernandez Jaen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega, waardoor Málaga een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Peña Sport - Málaga 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peña Sport - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Málaga Gele kaart voor I. Gutierrez Málaga
29' Gele kaart Málaga Gele kaart voor P. de la Fuente Málaga
32' Doelpunt Málaga Doelpunt P. de la Fuente met assist van J. Samperio Málaga 0-1
34' Gele kaart Peña Sport Gele kaart voor J. Ozcariz Peña Sport
48' Penalty Málaga Penalty D. Lomban Málaga 0-2
46' Wissel Málaga Wissel J. Jimenez voor B. E. Cufre Málaga
46' Wissel Málaga Wissel Antonin voor P. de la Fuente Málaga
46' Wissel Málaga Wissel M. Peybernes voor D. Lomban Málaga
55' Wissel Málaga Wissel D. Lorenzo Guerrero voor H. Abaida Málaga
58' Wissel Peña Sport Wissel A. Alves voor M. Cubillo Peña Sport
58' Wissel Peña Sport Wissel J. Ilintxeta voor I. Martinez Artigas Peña Sport
59' Wissel Peña Sport Wissel F. Satrustegui voor Uriz Peña Sport
71' Wissel Málaga Wissel G. Rodriguez voor A. Escassi Málaga
74' Wissel Peña Sport Wissel E. Aguirrebena voor I. Perujo Peña Sport
74' Wissel Peña Sport Wissel I. Lizarraga voor M. Olcoz Peña Sport
75' Doelpunt Málaga Doelpunt R. Fernandez Jaen met assist van J. Samperio Málaga 0-3
76' Gele kaart Peña Sport Gele kaart voor E. Aguirrebena Peña Sport
82' Gele kaart Peña Sport Gele kaart voor I. Lizarraga Peña Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Peña Sport - Málaga
Opstellingen Peña Sport - Málaga

Voorbeschouwing Peña Sport - Málaga

Peña Sport en Málaga spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Peña Sport en Málaga elkaar treffen in de Copa Del Rey.