Nabeschouwing Ponferradina - UD Ibiza (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Ponferradina het woensdag 15 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UD Ibiza. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Toralín in Ponferrada.

Via de Ponferradina - UD Ibiza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ponferradina - UD Ibiza (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Ponferradina en UD Ibiza is onder leiding van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ponferradina. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Ponferradina dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door D. Ojeda, waarmee Ponferradina met 1-0 de leiding nam. UD Ibiza kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Villar, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 93e minuut zette D. Romera zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ponferradina de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva af en was het Ponferradina die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Ponferradina - UD Ibiza 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ponferradina - UD Ibiza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Doelpunt Ponferradina Doelpunt D. Ojeda met assist van C. Rodriguez Ponferradina 1-0
57' Wissel Ponferradina Wissel S. Crespo voor J. M. Arias Copete Ponferradina
57' Wissel UD Ibiza Wissel E. Zenitagoia Arana voor K. Appin UD Ibiza
68' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt M. Villar UD Ibiza 1-1
69' Wissel Ponferradina Wissel I. Rodriguez voor D. Ojeda Ponferradina
72' Wissel UD Ibiza Wissel Davo voor Guerrero UD Ibiza
72' Wissel UD Ibiza Wissel S. Castel voor C. Herrera UD Ibiza
76' Wissel Ponferradina Wissel E. Moran voor Saverio Kike Ponferradina
76' Wissel Ponferradina Wissel Agus Medina voor E. D. Espiau Hernandez Ponferradina
76' Wissel Ponferradina Wissel D. Romera voor P. Anton Ponferradina
86' Wissel UD Ibiza Wissel M. Molina voor P. Diop UD Ibiza
87' Wissel UD Ibiza Wissel J. Lara voor M. Bogusz UD Ibiza
91' Wissel Ponferradina Wissel J. C. Becerra voor R. Pujol Ponferradina
91' Wissel UD Ibiza Wissel Nono voor M. Villar UD Ibiza
93' Doelpunt Ponferradina Doelpunt D. Romera met assist van Agus Medina Ponferradina 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ponferradina - UD Ibiza
Opstellingen Ponferradina - UD Ibiza
De opstellingen van Ponferradina en UD Ibiza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ponferradina - UD Ibiza

Ponferradina en UD Ibiza spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ponferradina en UD Ibiza elkaar treffen in de Copa Del Rey.