Nabeschouwing San Agustin del Guadalix - Mora (6-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 17 november 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt San Agustin del Guadalix het woensdag 17 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mora. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo De Futbol San Agustin De Guadalix in San Agustín del Guadalix.

Via de San Agustin del Guadalix - Mora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Agustin del Guadalix - Mora (6-2)

Het Copa Del Rey duel tussen San Agustin del Guadalix en Mora is geëindigd in een 6-2 overwinning voor San Agustin del Guadalix. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Riki, waarmee San Agustin del Guadalix met 1-0 de leiding nam. San Agustin del Guadalix vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Riki op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 16e minuut volgde een derde treffer van San Agustin del Guadalix, waarmee Riki zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 34 minuten deed O. Guijarro iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Mora werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 44e minuut nadat J. Sanchez namens San Agustin del Guadalix de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 60e minuut was het O. Guijarro van Mora wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan San Agustin del Guadalix om te scoren. In de 75e minuut zette R. Bas de stand op 5-2 in het voordeel van San Agustin del Guadalix. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door San Agustin del Guadalix. Het was Joselu die in de 78e minuut de stand op 6-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-2 stand in het voordeel van San Agustin del Guadalix.

LIVE San Agustin del Guadalix - Mora 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Agustin del Guadalix - Mora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt San Agustin del Guadalix Doelpunt Riki San Agustin del Guadalix 1-0
11' Doelpunt San Agustin del Guadalix Doelpunt Riki San Agustin del Guadalix 2-0
16' Doelpunt San Agustin del Guadalix Doelpunt Riki San Agustin del Guadalix 3-0
34' Doelpunt Mora Doelpunt O. Guijarro Mora 3-1
44' Doelpunt San Agustin del Guadalix Doelpunt J. Sanchez San Agustin del Guadalix 4-1
60' Doelpunt Mora Doelpunt O. Guijarro Mora 4-2
75' Doelpunt San Agustin del Guadalix Doelpunt R. Bas San Agustin del Guadalix 5-2
78' Doelpunt San Agustin del Guadalix Doelpunt Joselu San Agustin del Guadalix 6-2