Nabeschouwing San Juan - SS Reyes (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt San Juan het woensdag 1 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SS Reyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio San Juan in Pamplona.

Via de San Juan - SS Reyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Juan - SS Reyes (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen San Juan en SS Reyes is onder leiding van scheidsrechter Sergio Usón Rosel geëindigd in een 1-2 overwinning voor SS Reyes. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Eneko Jauregi, waarmee SS Reyes met 0-1 de leiding nam. San Juan kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Iñigo Burusco, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Oier Retegui kwam SS Reyes in de 73e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergio Usón Rosel, waardoor SS Reyes een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE San Juan - SS Reyes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Juan - SS Reyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel SS Reyes Wissel F. Fomeyem voor Gonzalo Llerena SS Reyes
11' Gele kaart San Juan Gele kaart voor Adrián Recalde San Juan
24' Wissel San Juan Wissel Álvaro Mata voor Mikel Arbeloa San Juan
28' Doelpunt SS Reyes Doelpunt Eneko Jauregi met assist van Jime SS Reyes 0-1
36' Doelpunt San Juan Doelpunt Iñigo Burusco San Juan 1-1
37' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor Jime SS Reyes
46' Wissel SS Reyes Wissel Borja Sánchez voor Javier Rueda SS Reyes
46' Wissel SS Reyes Wissel Carlos Portero voor Mario González SS Reyes
51' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor Eneko Jauregi SS Reyes
63' Wissel San Juan Wissel Eneko Ezcurra voor Aritz Zabaleta San Juan
63' Wissel San Juan Wissel Iriguibel voor Iñigo Burusco San Juan
68' Wissel SS Reyes Wissel Raúl Hernández voor Jime SS Reyes
73' Eigen doelpunt SS Reyes Eigen doelpunt Oier Retegui SS Reyes 1-2
77' Gele kaart San Juan Gele kaart voor Mercero San Juan
79' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor Alfredo Pedraza SS Reyes
80' Wissel San Juan Wissel Unai Lacomba voor Adrián Recalde San Juan
80' Wissel San Juan Wissel Galeano voor Eder Iribarren San Juan
85' Gele kaart San Juan Gele kaart voor Carlos Llamas Fer Llorente San Juan
87' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor Álvaro Mata SS Reyes
91' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor Raúl Hernández SS Reyes
92' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor Fer Ruiz SS Reyes
95' Gele kaart San Juan Gele kaart voor Iñigo Burusco San Juan
Video hoogtepunten en samenvatting San Juan - SS Reyes
Opstellingen San Juan - SS Reyes
De opstellingen van San Juan en SS Reyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Juan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SS Reyes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing San Juan - SS Reyes

San Juan en SS Reyes spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergio Usón Rosel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat San Juan en SS Reyes elkaar treffen in de Copa Del Rey.