Nabeschouwing San Roque de Lepe - Mirandés (0-3) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt San Roque de Lepe het woensdag 1 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mirandés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Ciudad de Lepe in Lepe.

Via de San Roque de Lepe - Mirandés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Roque de Lepe - Mirandés (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen San Roque de Lepe en Mirandés is onder leiding van scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso geëindigd in een 0-3 overwinning voor Mirandés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Marcos Olguín, waarmee Mirandés met 0-1 de leiding nam. Mirandés vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alejandro Marqués op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Mirandés, waarmee Alejandro Marqués zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso, waardoor Mirandés een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE San Roque de Lepe - Mirandés 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Roque de Lepe - Mirandés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Mirandés Doelpunt Marcos Olguín Mirandés 0-1
28' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Brenes San Roque de Lepe
36' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Alejandro Marqués Mirandés
36' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Beke San Roque de Lepe
40' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Nané García San Roque de Lepe
44' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Marcos Olguín Mirandés
57' Wissel Mirandés Wissel Oriol Rey voor Marcos Olguín Mirandés
57' Wissel San Roque de Lepe Wissel Chuma voor Víctor Morillo San Roque de Lepe
59' Doelpunt Mirandés Doelpunt Alejandro Marqués Mirandés 0-2
61' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor R. Capellini Mirandés
70' Wissel San Roque de Lepe Wissel Juan Carlos Camacho voor Brenes San Roque de Lepe
71' Wissel San Roque de Lepe Wissel Pola voor Nacho Abeledo San Roque de Lepe
75' Doelpunt Mirandés Doelpunt Alejandro Marqués met assist van H. Hassan Mirandés 0-3
79' Wissel Mirandés Wissel A. Arroyo voor Sergio Carreira Mirandés
79' Wissel Mirandés Wissel Iñigo Vicente voor Rodrigo Riquelme Mirandés
80' Wissel San Roque de Lepe Wissel Iván Robles voor Beke San Roque de Lepe
81' Wissel San Roque de Lepe Wissel Álvaro Cascajo voor C. Taoualy San Roque de Lepe
90' Wissel Mirandés Wissel Erik Rafael voor Rementeria Mirandés
90' Wissel Mirandés Wissel Juan Durán voor Victor Sanchis Mirandés
Video hoogtepunten en samenvatting San Roque de Lepe - Mirandés
Opstellingen San Roque de Lepe - Mirandés
De opstellingen van San Roque de Lepe en Mirandés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Roque de Lepe gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Mirandés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing San Roque de Lepe - Mirandés

San Roque de Lepe en Mirandés spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat San Roque de Lepe en Mirandés elkaar treffen in de Copa Del Rey.