Nabeschouwing Sanluqueño - Sabadell (2-0) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Sanluqueño het dinsdag 30 november 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sabadell. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal El Palmar in Borriol.

Via de Sanluqueño - Sabadell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sanluqueño - Sabadell (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sanluqueño en Sabadell is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Lucena Perdomo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sanluqueño. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door M. A. Ramirez Carrasco, waarmee Sanluqueño met 1-0 de leiding nam. Sanluqueño vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Armental op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut kreeg G. Molina van Sabadell voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sabadell de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sanluqueño.

LIVE Sanluqueño - Sabadell 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sanluqueño - Sabadell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor J. Gonzalez Sabadell
52' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor I. Indias Sabadell
59' Wissel Sanluqueño Wissel M. A. Ramirez Carrasco voor T. Garcia Sanluqueño
59' Wissel Sanluqueño Wissel M. Caballe voor H. Adamou Sanluqueño
60' Wissel Sanluqueño Wissel L. Gaucho voor Canillas Sanluqueño
63' Gele kaart Sanluqueño Gele kaart voor J. Azkue Sanluqueño
64' Wissel Sabadell Wissel S. Aguza voor I. Indias Sabadell
64' Wissel Sabadell Wissel C. Morgado voor T. Quintero Sabadell
65' Doelpunt Sanluqueño Doelpunt M. A. Ramirez Carrasco met assist van A. Armental Sanluqueño 1-0
65' Gele kaart Sanluqueño Gele kaart voor M. A. Ramirez Carrasco Sanluqueño
66' Wissel Sanluqueño Wissel T. Garcia voor J. Azkue Sanluqueño
68' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor G. Molina Sabadell
68' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor A. Rey Sabadell
71' Wissel Sabadell Wissel J. Gonzalez voor A. Gabarre Sabadell
71' Wissel Sabadell Wissel D. Caballo voor D. Sanchez Sabadell
76' Doelpunt Sanluqueño Doelpunt A. Armental met assist van M. Caballe Sanluqueño 2-0
77' Wissel Sanluqueño Wissel Pelon voor A. Armental Sanluqueño
78' Wissel Sabadell Wissel Kaxe voor S. Altimira Sabadell
78' Gele kaart Sanluqueño Gele kaart voor Pelon Sanluqueño
89' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor S. Aguza Sabadell
90' Gele kaart Sanluqueño Gele kaart voor H. Martinez Sanluqueño
92' Tweede gele kaart Sabadell Tweede gele kaart voor G. Molina Sabadell
93' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Nestor Querol Sabadell
Video hoogtepunten en samenvatting Sanluqueño - Sabadell
Opstellingen Sanluqueño - Sabadell
De opstellingen van Sanluqueño en Sabadell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sanluqueño gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sabadell zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sanluqueño - Sabadell

Sanluqueño en Sabadell spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Lucena Perdomo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sanluqueño en Sabadell elkaar treffen in de Copa Del Rey.