Nabeschouwing Sporting Gijón - Alcorcón (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Sporting Gijón het woensdag 15 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Alcorcón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Alcorcón (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Sporting Gijón en Alcorcón is onder leiding van scheidsrechter Jon Ander González Esteban geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sporting Gijón dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door N. Mendez, waarmee Sporting Gijón met 1-0 de leiding nam. Alcorcón kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Al Badaoui, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 99e minuut zette U. Djurdjevic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Gijón de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Jon Ander González Esteban af en was het Sporting Gijón die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Sporting Gijón - Alcorcón 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt N. Mendez Sporting Gijón 1-0
44' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor H. Fraile Alcorcón
46' Wissel Alcorcón Wissel Fornies voor I. Bachiller Alcorcón
46' Wissel Alcorcón Wissel A. Keita voor H. Fraile Alcorcón
46' Wissel Sporting Gijón Wissel U. Djurdjevic voor C. Rivera Sporting Gijón
46' Wissel Sporting Gijón Wissel J. Berrocal voor M. Valiente Sporting Gijón
57' Doelpunt Alcorcón Doelpunt A. Al Badaoui met assist van A. Cordoba Alcorcón 1-1
63' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor U. Djurdjevic Sporting Gijón
64' Wissel Sporting Gijón Wissel J. Rodriguez voor A. Garcia Sporting Gijón
64' Wissel Sporting Gijón Wissel F. Villalba voor A. Santamaria Sporting Gijón
66' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor F. Escobar Alcorcón
75' Wissel Alcorcón Wissel Juanma Bravo voor V. Garcia Alcorcón
82' Wissel Sporting Gijón Wissel V. Kravets voor P. Garcia Sporting Gijón
85' Wissel Alcorcón Wissel C. Hernandez voor J. Carlos Alcorcón
90' Wissel Alcorcón Wissel L. Vega voor A. Cordoba Alcorcón
92' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor B. Lopez Sporting Gijón
92' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor O. Rivas Viondi Alcorcón
95' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor C. Gaspar Sporting Gijón
99' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt U. Djurdjevic Sporting Gijón 2-1
101' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Fornies Alcorcón
105' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor L. Vega Alcorcón
106' Wissel Alcorcón Wissel A. Gorostidi voor F. Escobar Alcorcón
117' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor J. Aguilera Alcorcón
119' Wissel Sporting Gijón Wissel C. Garcia voor C. Gaspar Sporting Gijón
120' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor N. Mendez Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Alcorcón
Opstellingen Sporting Gijón - Alcorcón
De opstellingen van Sporting Gijón en Alcorcón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Alcorcón

Sporting Gijón en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jon Ander González Esteban en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Gijón en Alcorcón elkaar treffen in de Copa Del Rey.