Nabeschouwing Talavera CF - Cornellà (2-0) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:15 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Talavera CF het woensdag 1 december 2021 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Cornellà. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Prado in Talavera de la Reina.

Via de Talavera CF - Cornellà live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Talavera CF - Cornellà (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Talavera CF en Cornellà is onder leiding van scheidsrechter Armando Ramo Andrés geëindigd in een 2-0 overwinning voor Talavera CF. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door R. Rodrigues, waarmee Talavera CF met 1-0 de leiding nam. Talavera CF vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Perales op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Talavera CF.

LIVE Talavera CF - Cornellà 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Talavera CF - Cornellà teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Talavera CF Doelpunt R. Rodrigues met assist van J. Ortega Talavera CF 1-0
20' Doelpunt Talavera CF Doelpunt C. Perales Talavera CF 2-0
37' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor Nicho Talavera CF
43' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor B. Garcia Cornellà
58' Wissel Cornellà Wissel Pipo voor A. Pla Peguero Cornellà
58' Wissel Cornellà Wissel Sascha voor S. Baldrich Cornellà
62' Wissel Talavera CF Wissel U. Ogumka voor C. Perales Talavera CF
63' Wissel Talavera CF Wissel J. Ceberio voor V. Romero Talavera CF
70' Wissel Cornellà Wissel A. Dorca voor J. Bernal Cornellà
70' Wissel Cornellà Wissel R. Prieto Odena voor G. Martin Cornellà
74' Wissel Talavera CF Wissel T. Calvo voor E. Gomes Talavera CF
74' Wissel Talavera CF Wissel M. Rusanov voor J. Ortega Talavera CF
75' Wissel Cornellà Wissel G. Mancuso voor C. Garcia Cornellà
81' Wissel Talavera CF Wissel J. Martin voor R. Rodrigues Talavera CF
Video hoogtepunten en samenvatting Talavera CF - Cornellà
Opstellingen Talavera CF - Cornellà
De opstellingen van Talavera CF en Cornellà zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Talavera CF gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cornellà zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Talavera CF - Cornellà

Talavera CF en Cornellà spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Armando Ramo Andrés en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Talavera CF en Cornellà elkaar treffen in de Copa Del Rey.