Nabeschouwing Tenerife - Eibar (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Tenerife het woensdag 15 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz in Tenerife.

Via de Tenerife - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tenerife - Eibar (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Tenerife en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvéndiz geëindigd in een 1-2 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Quique, waarmee SD Eibar met 0-1 de leiding nam. Tenerife kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Gonzalez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette Exposito zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SD Eibar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvéndiz, waardoor Eibar een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Tenerife - Eibar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tenerife - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Quique met assist van Y. Rahmani SD Eibar 0-1
28' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Elady Tenerife
37' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor S. Moore Tenerife
38' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor R. Olabe SD Eibar
46' Wissel Tenerife Wissel J. Mellot voor C. Pomares Tenerife
46' Wissel Tenerife Wissel S. Shashoua voor T. Barry Tenerife
54' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Javier Munoz SD Eibar
55' Wissel SD Eibar Wissel A. Tejero voor A. Roncal SD Eibar
55' Wissel SD Eibar Wissel X. Etxeita voor A. Arbilla SD Eibar
55' Wissel SD Eibar Wissel Exposito voor Javier Munoz SD Eibar
59' Wissel Tenerife Wissel P. Larrea voor A. Corredera Tenerife
59' Wissel Tenerife Wissel Michel voor A. Sanz Tenerife
60' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Antonio Cristian SD Eibar
70' Wissel SD Eibar Wissel G. Blanco voor F. Sol SD Eibar
70' Wissel Tenerife Wissel Enric voor Jamelli Tenerife
74' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Tejero SD Eibar
75' Doelpunt Tenerife Doelpunt S. Gonzalez Tenerife 1-1
79' Wissel SD Eibar Wissel Stoichkov voor Y. Rahmani SD Eibar
82' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor V. Mollejo Tenerife
83' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Exposito SD Eibar 1-2
94' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Cantero SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Tenerife - Eibar
Opstellingen Tenerife - Eibar
De opstellingen van Tenerife en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tenerife gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tenerife - Eibar

Tenerife en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Mario Milla Alvéndiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tenerife en Eibar in de Copa Del Rey vond plaats op 11 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Eibar favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tenerife te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tenerife. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.