In de Copa Del Rey neemt Teruel het dinsdag 30 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Alcorcón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Pinila in Teruel.

Via de Teruel - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Teruel - Alcorcón (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Teruel en Alcorcón is onder leiding van scheidsrechter Rubén Ávalos Barrera geëindigd in een 0-1 overwinning voor Alcorcón. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door H. Fraile, waarmee Alcorcón met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Alcorcón.

Wedstrijdstatistieken Teruel - Alcorcón
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
4
9
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
23
20
Gevaarlijke aanvallen
30
50
Corners
3
7
Wissels
5
5
LIVE Teruel - Alcorcón 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Teruel - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor L. Molina Alcorcón
27' Gele kaart Teruel Gele kaart voor F. Conte Teruel
28' Doelpunt Alcorcón Doelpunt H. Fraile Alcorcón 0-1
46' Wissel Teruel Wissel D. Aparicio voor A. Gutierrez Teruel
46' Wissel Alcorcón Wissel A. Al Badaoui voor L. Molina Alcorcón
69' Wissel Alcorcón Wissel J. Hernandez Garcia voor O. Arribas Alcorcón
69' Wissel Alcorcón Wissel L. Vega voor Jimenez Xisco Alcorcón
73' Wissel Teruel Wissel C. Javier voor J. Hermelo Teruel
73' Wissel Teruel Wissel S. Emana voor L. Torres Teruel
79' Wissel Teruel Wissel L. G. Andres voor H. Otin Teruel
79' Wissel Teruel Wissel K. Lacruz voor F. Conte Teruel
79' Wissel Alcorcón Wissel G. Zarfino voor H. Fraile Alcorcón
89' Wissel Alcorcón Wissel C. Hernandez voor A. Moyano Alcorcón
Video hoogtepunten en samenvatting Teruel - Alcorcón
Opstellingen Teruel - Alcorcón
De opstellingen van Teruel en Alcorcón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Teruel gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Alcorcón zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Teruel - Alcorcón

Teruel en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubén Ávalos Barrera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Teruel en Alcorcón elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Teruel 0
Winst Alcorcón 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Teruel - Alcorcón Opstelling Teruel Opstelling Alcorcón Live Teruel - Alcorcón Live Teruel - Alcorcón kijken Teruel - Alcorcón kijken Live Teruel - Alcorcón stream Teruel - Alcorcón Fox Sports Nabeschouwing Teruel - Alcorcón Uitslag Teruel - Alcorcón Statistieken Teruel - Alcorcón Copa Del Rey 2021/2022 Teruel - Alcorcón wedden Teruel - Alcorcón gokken Teruel - Alcorcón Unibet