Nabeschouwing UCAM Murcia - Deportivo La Coruña (3-4) (na verlenging) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt UCAM Murcia het woensdag 1 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de La Condomina in Murcia.

Via de UCAM Murcia - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UCAM Murcia - Deportivo La Coruña (3-4) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen UCAM Murcia en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Lluís Bestard Servera geëindigd in een 3-4 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-4 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Deportivo La Coruña dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door W. De Camargo, waarmee Deportivo La Coruña met 0-1 de leiding nam. UCAM Murcia kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Terranova, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette J. Raigal zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee UCAM Murcia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Quiles de 2-2 maakte voor Deportivo La Coruña. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-4 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Deportivo La Coruña leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 107 minuten op voorsprong na een goal van Peke: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 109e minuut was het A. Quiles van Deportivo La Coruña wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens UCAM Murcia mocht Manu in de 116e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Lluís Bestard Servera af en was het Deportivo La Coruña die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-4 overwinning.

LIVE UCAM Murcia - Deportivo La Coruña 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UCAM Murcia - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Menudo Deportivo La Coruña
40' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt W. De Camargo Deportivo La Coruña 0-1
41' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt J. Terranova met assist van Tropi UCAM Murcia 1-1
46' Wissel UCAM Murcia Wissel F. Chacartegui voor A. V. Gomes UCAM Murcia
46' Wissel UCAM Murcia Wissel Manu voor N. Marong UCAM Murcia
57' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor J. Terranova UCAM Murcia
66' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt J. Raigal met assist van A. Fernandez UCAM Murcia 2-1
67' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Peke voor Menudo Deportivo La Coruña
70' Wissel UCAM Murcia Wissel A. Corbalan voor Tropi UCAM Murcia
71' Wissel Deportivo La Coruña Wissel A. Quiles voor M. Soriano Deportivo La Coruña
72' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt A. Quiles Deportivo La Coruña 2-2
76' Wissel UCAM Murcia Wissel V. Diaz voor J. Terranova UCAM Murcia
88' Wissel Deportivo La Coruña Wissel A. Bergantinos voor W. De Camargo Deportivo La Coruña
91' Wissel UCAM Murcia Wissel Xemi voor R. Martinez UCAM Murcia
101' Wissel UCAM Murcia Wissel Josete voor J. Raigal UCAM Murcia
107' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Peke met assist van R. de Vicente Deportivo La Coruña 2-3
108' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor C. IAnson UCAM Murcia
109' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt A. Quiles met assist van Peke Deportivo La Coruña 2-4
110' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Josete UCAM Murcia
112' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor A. Quiles Deportivo La Coruña
112' Wissel Deportivo La Coruña Wissel A. Benito voor N. Lopez Deportivo La Coruña
116' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt Manu met assist van V. Diaz UCAM Murcia 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting UCAM Murcia - Deportivo La Coruña
Opstellingen UCAM Murcia - Deportivo La Coruña
De opstellingen van UCAM Murcia en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat UCAM Murcia gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing UCAM Murcia - Deportivo La Coruña

UCAM Murcia en Deportivo La Coruña spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lluís Bestard Servera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat UCAM Murcia en Deportivo La Coruña elkaar treffen in de Copa Del Rey.