Nabeschouwing Unión Adarve - Lugo (2-2) (3-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 20:15 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Unión Adarve het donderdag 2 december 2021 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Lugo. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro Deportivo Municipal Vicente del Bosque in Madrid.

Via de Unión Adarve - Lugo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Unión Adarve - Lugo (2-2) (3-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Unión Adarve en Lugo is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een overwinning voor Lugo. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Lugo het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Álvaro Portero, waarmee Unión Adarve met 1-0 de leiding nam. Lugo kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joselu, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Lugo vervolgens op 1-2. Het was Manu Barreiro die vanaf 11 meter wist te scoren in de 40e minuut.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Álvaro Portero de 2-2 maakte voor Unión Adarve.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Lugo, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Unión Adarve - Lugo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Unión Adarve - Lugo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Unión Adarve Doelpunt Álvaro Portero Unión Adarve 1-0
34' Doelpunt Lugo Doelpunt Joselu met assist van Sebas Moyano Lugo 1-1
40' Penalty Lugo Penalty Manu Barreiro Lugo 1-2
49' Doelpunt Unión Adarve Doelpunt Álvaro Portero met assist van Rafael Salama Unión Adarve 2-2
49' Gele kaart Lugo Gele kaart voor Dani Vidal Lugo
60' Gele kaart Unión Adarve Gele kaart voor Nacho Maganto Unión Adarve
65' Gele kaart Unión Adarve Gele kaart voor Álvaro Mayorga Unión Adarve
69' Wissel Lugo Wissel Edu Campabadal voor Carlos Torrado Lugo
69' Wissel Lugo Wissel Hugo Rama voor Dani Vidal Lugo
74' Wissel Unión Adarve Wissel Albur voor Nacho Maganto Unión Adarve
83' Wissel Lugo Wissel J. Cuéllar voor Iriome Lugo
83' Wissel Lugo Wissel Luis Castro voor Canella Lugo
90' Wissel Unión Adarve Wissel Íker Liaño voor Jesús Cruz Unión Adarve
99' Gele kaart Unión Adarve Gele kaart voor Rafael Salama Unión Adarve
102' Wissel Unión Adarve Wissel Silvano Nater voor Álvaro Portero Unión Adarve
118' Wissel Unión Adarve Wissel Julio Cidoncha voor Álvaro Montejo Unión Adarve
1' Penalty gemist in shootout Unión Adarve Penalty gemist in shootout Julio Cidoncha Unión Adarve 0-0
1' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout Manu Barreiro Lugo 0-1
2' Penalty gemist in shootout Unión Adarve Penalty gemist in shootout Dani Ramos Unión Adarve 0-1
2' Penalty gemist in shootout Lugo Penalty gemist in shootout Carlos Pita Lugo 0-1
3' Penalty gescoord in shootout Unión Adarve Penalty gescoord in shootout Álvaro Mayorga Unión Adarve 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout Joselu Lugo 1-2
4' Penalty gescoord in shootout Unión Adarve Penalty gescoord in shootout Albur Unión Adarve 2-2
4' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout Hugo Rama Lugo 2-3
5' Penalty gescoord in shootout Unión Adarve Penalty gescoord in shootout Calleja Unión Adarve 3-3
5' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout Edu Campabadal Lugo 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Unión Adarve - Lugo
Opstellingen Unión Adarve - Lugo
De opstellingen van Unión Adarve en Lugo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Unión Adarve - Lugo

Unión Adarve en Lugo spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Unión Adarve en Lugo elkaar treffen in de Copa Del Rey.