Nabeschouwing Utrillas - Valencia (0-3) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Utrillas het donderdag 2 december 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Utrillas - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Utrillas - Valencia (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Utrillas en Valencia is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 0-3 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Marcos André, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Valencia kreeg via Y. Musah in de 52e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter César Soto Grado de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. D. Cheryshev dacht na 52 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-3 stand in het voordeel van Valencia.

LIVE Utrillas - Valencia 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Utrillas - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Valencia Doelpunt Marcos André met assist van Y. Musah Valencia 0-1
50' Gele kaart Utrillas Gele kaart voor Alejandro Fleta Utrillas
52' Penalty gemist Valencia Penalty gemist Y. Musah Valencia 0-2
52' Doelpunt Valencia Doelpunt D. Cheryshev Valencia
64' Wissel Valencia Wissel Manu Vallejo voor M. Gómez Valencia
64' Wissel Valencia Wissel Toni Lato voor D. Cheryshev Valencia
69' Gele kaart Utrillas Gele kaart voor Lautaro Pandiella Utrillas
70' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Koindredi Valencia 0-3
72' Wissel Utrillas Wissel Pablo Álvarez voor Manuel Pérez Utrillas
72' Wissel Utrillas Wissel Adama Diaby voor Ángel Hernández Utrillas
73' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor D. Foulquier Valencia
78' Wissel Valencia Wissel Jason voor K. Koindredi Valencia
78' Wissel Valencia Wissel Hélder Costa voor Jesús Vázquez Valencia
81' Wissel Utrillas Wissel Daniel Cañas voor Alejandro Fleta Utrillas
88' Wissel Utrillas Wissel Aarón López voor Marco Lainez Utrillas
88' Wissel Utrillas Wissel Machorro voor Javier Gorgás Utrillas
Video hoogtepunten en samenvatting Utrillas - Valencia
Opstellingen Utrillas - Valencia
De opstellingen van Utrillas en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Utrillas gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.