Nabeschouwing Victoria CF - Hernani (1-0) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 17 november 2021 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Victoria CF het woensdag 17 november 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Hernani. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal de Fútbol Rodrigo García Vizoso in La Coruña.

Via de Victoria CF - Hernani live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Victoria CF - Hernani (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Victoria CF en Hernani is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Victoria CF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door , waarmee Victoria CF met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Victoria CF dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Victoria CF uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Victoria CF - Hernani 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Victoria CF - Hernani teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Victoria CF Doelpunt Victoria CF 1-0