Nabeschouwing Villa de Fortuna - Cádiz (0-7) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Villa de Fortuna het donderdag 2 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Enrique Roca de Murcia in Murcia.

Via de Villa de Fortuna - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villa de Fortuna - Cádiz (0-7)

Het Copa Del Rey duel tussen Villa de Fortuna en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 0-7 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cádiz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Álvaro Negredo. Cádiz vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Álvaro Jiménez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Nicolás Carrasco dacht na 52 minuten te scoren voor Cádiz, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 86e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Osmajić die namens Cádiz het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 90e minuut was het Cádiz dat via Álvaro Negredo de stand op 0-7 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juan Martínez Munuera bij een 0-7 eindstand in het voordeel van Cádiz, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Villa de Fortuna - Cádiz 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villa de Fortuna - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Cádiz Doelpunt Álvaro Negredo met assist van Iván Chapela Cádiz 0-1
13' Doelpunt Cádiz Doelpunt Álvaro Jiménez met assist van Álvaro Negredo Cádiz 0-2
52' Doelpunt Cádiz Doelpunt Nicolás Carrasco met assist van Adri Cádiz
52' Wissel Villa de Fortuna Wissel Álvaro Negredo voor Alejo Villa de Fortuna 0-3
53' Wissel Villa de Fortuna Wissel Jony Martínez voor Ivan Albert Villa de Fortuna
53' Wissel Villa de Fortuna Wissel Javier Ruiz voor Jed Villa de Fortuna
61' Wissel Villa de Fortuna Wissel Carlos Akapo voor Villa de Fortuna
61' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Rocamora Luis Galindo Cádiz
69' Wissel Cádiz Wissel Isaac Carcelén voor Carlos Akapo Cádiz
73' Wissel Villa de Fortuna Wissel Juanjo voor A. Hassi Villa de Fortuna
78' Wissel Cádiz Wissel Martín Calderón voor Álvaro Bastida Cádiz
78' Wissel Cádiz Wissel M. Osmajić voor Iván Chapela Cádiz
79' Doelpunt Cádiz Doelpunt M. López met assist van Alejo Cádiz 0-4
80' Gele kaart Villa de Fortuna Gele kaart voor Pepe Gómez Villa de Fortuna
81' Doelpunt Cádiz Doelpunt Martín Calderón met assist van Álvaro Negredo Cádiz 0-5
86' Doelpunt Cádiz Doelpunt M. Osmajić met assist van Isaac Carcelén Cádiz 0-6
88' Wissel Cádiz Wissel Alberto Perea voor Fali Jiménez Cádiz
90' Doelpunt Cádiz Doelpunt Álvaro Negredo met assist van Martín Calderón Cádiz 0-7
Video hoogtepunten en samenvatting Villa de Fortuna - Cádiz
Opstellingen Villa de Fortuna - Cádiz
De opstellingen van Villa de Fortuna en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villa de Fortuna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.