Nabeschouwing Barbadás - Atlético Lugones (2-1) || Copa Del Rey 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Barbadás het woensdag 19 oktober 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Lugones. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Os Carrís in Barbadás.

Via de Barbadás - Atlético Lugones live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barbadás - Atlético Lugones (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Barbadás en Atlético Lugones is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barbadás. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door i. Martinez, waarmee Barbadás met 1-0 de leiding nam. Barbadás vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Xinzo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Atlético Lugones de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Sergio. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Atlético Lugones kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 91e minuut moest Atlético Lugones verder met een man minder, nadat O. Garcia een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Barbadás een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Barbadás - Atlético Lugones 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barbadás - Atlético Lugones teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Barbadás Doelpunt i. Martinez Barbadás 1-0
66' Doelpunt Barbadás Doelpunt Xinzo Barbadás 2-0
77' Doelpunt Atlético Lugones Doelpunt Sergio Atlético Lugones 2-1
91' Tweede gele kaart Atlético Lugones Tweede gele kaart voor O. Garcia Atlético Lugones