Nabeschouwing Pontevedra - Mallorca (0-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2022/2023

Woensdag 4 januari 2023 - 19:00 uur



In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Pontevedra het woensdag 4 januari 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Pasarón in Pontevedra.

Via de Pontevedra - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pontevedra - Mallorca (0-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Pontevedra en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mallorca. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Mallorca dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 0-2.

Wedstrijdstatistieken Pontevedra - Mallorca
LIVE Pontevedra - Mallorca 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pontevedra - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Pontevedra - Mallorca
Opstellingen Pontevedra - Mallorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pontevedra - Mallorca

Pontevedra en Mallorca spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pontevedra en Mallorca elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Pontevedra 0
Winst Mallorca 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Pontevedra - Mallorca Opstelling Pontevedra Opstelling Mallorca Live Pontevedra - Mallorca Live Pontevedra - Mallorca kijken Pontevedra - Mallorca kijken Live Pontevedra - Mallorca stream Pontevedra - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Pontevedra - Mallorca Uitslag Pontevedra - Mallorca Statistieken Pontevedra - Mallorca Copa Del Rey 2022/2023 Pontevedra - Mallorca wedden Pontevedra - Mallorca gokken Pontevedra - Mallorca Unibet