Nabeschouwing Antequera - Huesca (0-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Antequera het woensdag 6 december 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Maulí in Antequera.

Via de Antequera - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antequera - Huesca (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Antequera en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo geëindigd in een 0-2 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Enzo Lombardo, waarmee Huesca met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Huesca opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het Iker Kortajarena die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Huesca.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Huesca.

LIVE Antequera - Huesca 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antequera - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Kento Hashimoto Huesca
14' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Antonio Hidalgo Huesca
25' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Manu Rico Huesca
34' Gele kaart Antequera Gele kaart voor Destiny Antequera
36' Doelpunt Huesca Doelpunt Enzo Lombardo met assist van Manu Rico Huesca 0-1
40' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Álex Balboa Huesca
46' Wissel Huesca Wissel Jérémy Blasco voor Kento Hashimoto Huesca
46' Wissel Huesca Wissel Javi Mier voor Álex Balboa Huesca
48' Wissel Antequera Wissel Michael Conejero voor Jeremy Socorro Antequera
59' Wissel Huesca Wissel Gerard Valentín voor Alin Vasilică Șerban Huesca
65' Gele kaart Antequera Gele kaart voor Lorenzo Buron Antequera
65' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Javi Mier Huesca
68' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Gerard Valentín Huesca
72' Wissel Antequera Wissel Ale García voor Ale Marín Antequera
72' Wissel Huesca Wissel Abou Kanté voor Jovanny Bolívar Huesca
79' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Ignasi Vilarrasa Huesca
81' Wissel Huesca Wissel Joaquín Muñoz voor Enzo Lombardo Huesca
83' Wissel Antequera Wissel César Sousa voor Franck Fomeyem Antequera
83' Wissel Antequera Wissel Ruben Solano Sanchez voor Destiny Antequera
85' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Joaquín Muñoz Huesca
89' Gele kaart Antequera Gele kaart voor Alejandro Marcelo Antequera
92' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Iker Kortajarena Huesca
96' Doelpunt Huesca Doelpunt Iker Kortajarena met assist van Abou Kanté Huesca 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Antequera - Huesca
Opstellingen Antequera - Huesca
De opstellingen van Antequera en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antequera gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Antequera - Huesca

Antequera en Huesca spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antequera en Huesca elkaar treffen in de Copa Del Rey.