Nabeschouwing Antoniano - Lugo (0-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Antoniano het woensdag 1 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lugo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Lebrija.

Via de Antoniano - Lugo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antoniano - Lugo (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Antoniano en Lugo is onder leiding van scheidsrechter Álvaro Rodríguez Recio geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lugo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door Leandro Antonetti, waarmee Lugo met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Álvaro Rodríguez Recio, waardoor Lugo de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Antoniano - Lugo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antoniano - Lugo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Antoniano Gele kaart voor Álvaro Caro Antoniano
46' Wissel Antoniano Wissel Daniel Lainez voor Álvaro Caro Antoniano
47' Gele kaart Lugo Gele kaart voor Sabit Abdulai Lugo
61' Gele kaart Antoniano Gele kaart voor David Barrios Antoniano
61' Wissel Lugo Wissel Thiago Ojeda voor Sabit Abdulai Lugo
65' Gele kaart Lugo Gele kaart voor Jorge González Lugo
66' Wissel Lugo Wissel Johaneko Louis-Jean voor Álex Lugo
66' Wissel Lugo Wissel Nacho Quintana voor Jorge González Lugo
77' Wissel Antoniano Wissel Jesús García Jarana voor Cordero Antoniano
80' Doelpunt Lugo Doelpunt Leandro Antonetti met assist van Carlos Torrado Lugo 0-1
85' Wissel Antoniano Wissel Román Rodríguez voor Ricky Antoniano
90' Wissel Lugo Wissel Antoñín voor Nacho Quintana Lugo
90' Wissel Lugo Wissel Willy Ledesma voor Leandro Antonetti Lugo
92' Gele kaart Antoniano Gele kaart voor Ángel Martínez Antoniano
94' Gele kaart Lugo Gele kaart voor Sergio Aguza Lugo
Video hoogtepunten en samenvatting Antoniano - Lugo
Opstellingen Antoniano - Lugo
Voorbeschouwing Antoniano - Lugo

Antoniano en Lugo spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Álvaro Rodríguez Recio en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antoniano en Lugo elkaar treffen in de Copa Del Rey.