Nabeschouwing Arandina - Cádiz (2-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 7 december 2023 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Arandina het donderdag 7 december 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Montecillo in Aranda de Duero.

Via de Arandina - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arandina - Cádiz (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Arandina en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arandina. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Arandina kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Hajimari Ceesay. Cádiz kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Fede San Emeterio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette Jorge Pesca zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Arandina de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso, waardoor Arandina een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Arandina - Cádiz 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arandina - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Arandina Doelpunt Hajimari Ceesay met assist van Sergio Santa Cruz Arandina 1-0
19' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Víctor Chust Cádiz
19' Gele kaart Arandina Gele kaart voor Vitolo Arandina
25' Gele kaart Arandina Gele kaart voor Joseph Acheampong Otuo Arandina
34' Doelpunt Cádiz Doelpunt Fede San Emeterio Cádiz 1-1
46' Wissel Cádiz Wissel Moussa Diakité voor Fede San Emeterio Cádiz
65' Doelpunt Arandina Doelpunt Jorge Pesca met assist van Manzano Arandina 2-1
67' Wissel Cádiz Wissel Mamadou Mbaye voor Brian Ocampo Cádiz
67' Wissel Cádiz Wissel Maximiliano Gómez voor Robert Navarro Cádiz
69' Wissel Arandina Wissel Alfredo Sualdea Frodo voor Ayoub El Battioui Aharchi Arandina
69' Wissel Arandina Wissel Carmelo Sánchez voor Zazu Arandina
75' Wissel Arandina Wissel Raly Cabral voor Manzano Arandina
78' Wissel Cádiz Wissel Rubén Sobrino voor José Mari Cádiz
92' Wissel Arandina Wissel Fernando Bajo voor Joseph Acheampong Otuo Arandina
94' Gele kaart Arandina Gele kaart voor Atomo Arandina
92' Wissel Arandina Wissel Átomo voor Sergio Santa Cruz Arandina
94' Gele kaart Arandina Gele kaart voor Átomo Arandina
Video hoogtepunten en samenvatting Arandina - Cádiz
Opstellingen Arandina - Cádiz
De opstellingen van Arandina en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arandina gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arandina - Cádiz

Arandina en Cádiz spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arandina en Cádiz elkaar treffen in de Copa Del Rey.