Nabeschouwing Arenteiro - Burgos (1-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Arenteiro het woensdag 6 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burgos. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Espiñedo in O Carballiño.

Via de Arenteiro - Burgos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arenteiro - Burgos (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Arenteiro en Burgos is onder leiding van scheidsrechter José Antonio López Toca geëindigd in een 1-3 overwinning voor Burgos. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Álex Bermejo, waarmee Burgos met 0-1 de leiding nam. Arenteiro kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Iván Ramos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette Álex Bermejo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Burgos de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor Burgos vergroot nadat Kévin Appin de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Burgos.

LIVE Arenteiro - Burgos 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arenteiro - Burgos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Burgos Doelpunt Álex Bermejo Burgos 0-1
20' Doelpunt Arenteiro Doelpunt Iván Ramos Arenteiro 1-1
42' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Unai Elgezabal Burgos
44' Doelpunt Burgos Doelpunt Álex Bermejo met assist van Javi López Burgos 1-2
54' Wissel Arenteiro Wissel Jordan Sanchez voor Tomás Berardozzi Arenteiro
54' Doelpunt Burgos Doelpunt Kévin Appin Burgos 1-3
54' Wissel Arenteiro Wissel Manin voor Juan Delgado Arenteiro
54' Wissel Arenteiro Wissel Agustín Emanuel Pastoriza Cacabelos voor Bueso Arenteiro
64' Wissel Burgos Wissel Aitor Córdoba voor Javi López Burgos
64' Wissel Burgos Wissel Álex Sancris voor Unai Elgezabal Burgos
68' Wissel Arenteiro Wissel Álex Fernández voor Vicente Esquerdo Arenteiro
68' Wissel Arenteiro Wissel Vitra voor Iván Ramos Arenteiro
77' Wissel Burgos Wissel Fer Niño voor Edu Espiau Burgos
77' Wissel Burgos Wissel Dani Ojeda voor Álex Bermejo Burgos
84' Wissel Burgos Wissel Miki Muñoz voor Kévin Appin Burgos
90' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor Álvaro Ramón Arenteiro
Video hoogtepunten en samenvatting Arenteiro - Burgos
Opstellingen Arenteiro - Burgos
De opstellingen van Arenteiro en Burgos zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arenteiro gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burgos zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arenteiro - Burgos

Arenteiro en Burgos spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Antonio López Toca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arenteiro en Burgos elkaar treffen in de Copa Del Rey.