Nabeschouwing Arosa - Granada (0-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 2 november 2023 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Arosa het donderdag 2 november 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio A Lomba in Vilagarcía de Arousa.

Via de Arosa - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arosa - Granada (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Arosa en Granada is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-3 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door José Callejón, waarmee Granada met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Granada opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Shon Weissman die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Granada. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Famara Diédhiou van Granada die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea, waardoor Granada een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Arosa - Granada 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arosa - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Granada Doelpunt José Callejón met assist van Gonzalo Villar Granada 0-1
43' Gele kaart Granada Gele kaart voor Gonzalo Villar Granada
59' Wissel Arosa Wissel Antón Concheiro voor Brais Pedreira Arosa
59' Wissel Granada Wissel Gerard Gumbau voor Gonzalo Villar Granada
73' Wissel Arosa Wissel Rubo Blanco voor Alassane Sylla Arosa
73' Wissel Arosa Wissel Marcos Mella voor Iñaki Martínez López Arosa
74' Wissel Arosa Wissel Martín Diz voor Borjita Arosa
75' Wissel Granada Wissel Ignasi Miquel voor Adria Miquel Bosch Sanchis Granada
75' Wissel Granada Wissel Sergio Ruiz Alonso voor Alberto Perea Granada
86' Wissel Arosa Wissel Javier Pereira voor Santi Figueroa Arosa
88' Doelpunt Granada Doelpunt Shon Weissman met assist van Sergio Ruiz Alonso Granada 0-2
90' Doelpunt Granada Doelpunt Famara Diédhiou met assist van Wilson Manafá Granada 0-3
92' Gele kaart Granada Gele kaart voor Adri López Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Arosa - Granada
Opstellingen Arosa - Granada
De opstellingen van Arosa en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arosa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arosa - Granada

Arosa en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arosa en Granada elkaar treffen in de Copa Del Rey.