Nabeschouwing Arosa - Valencia (0-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Dinsdag 5 december 2023 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Arosa het dinsdag 5 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio A Lomba in Vilagarcía de Arousa.

Via de Arosa - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arosa - Valencia (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Arosa en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 0-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Roman Yaremchuk, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Valencia.

LIVE Arosa - Valencia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arosa - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Valencia Doelpunt Roman Yaremchuk Valencia 0-1
37' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Roman Yaremchuk Valencia
37' Gele kaart Arosa Gele kaart voor Ignacio Carus Arosa
57' Gele kaart Arosa Gele kaart voor Javier Pereira Arosa
59' Wissel Arosa Wissel Martín Diz voor Javier Pereira Arosa
71' Wissel Valencia Wissel Ali Fadal voor Marco Camus Valencia
71' Wissel Valencia Wissel Fran Pérez voor Pablo Gozálbez Valencia
72' Gele kaart Arosa Gele kaart voor Pacheco Arosa
75' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Ruben Iranzo Lendinez Valencia
75' Wissel Arosa Wissel Marcos Mella voor Iñaki Martínez López Arosa
75' Wissel Arosa Wissel Antón Concheiro voor Pacheco Arosa
82' Wissel Valencia Wissel Thierry Correia voor Ruben Iranzo Lendinez Valencia
82' Wissel Valencia Wissel Alberto Mari voor Roman Yaremchuk Valencia
83' Gele kaart Arosa Gele kaart voor Borjita Arosa
85' Wissel Arosa Wissel Rubo Blanco voor Borjita Arosa
87' Wissel Valencia Wissel Javier Guerra voor Selim Amallah Valencia
87' Gele kaart Arosa Gele kaart voor Marcos Mella Arosa
Video hoogtepunten en samenvatting Arosa - Valencia
Opstellingen Arosa - Valencia
De opstellingen van Arosa en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arosa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arosa - Valencia

Arosa en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arosa en Valencia elkaar treffen in de Copa Del Rey.