Nabeschouwing Badalona - Cádiz (0-0) (2-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Badalona het woensdag 1 november 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Llagostera in Llagostera.

Via de Badalona - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Badalona - Cádiz (0-0) (2-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Badalona en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een overwinning voor Cádiz. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Cádiz het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Juan Segura van Badalona. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 108e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Cádiz, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Cádiz, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Badalona - Cádiz 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Badalona - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Adrián Miranda Nieto Cádiz
54' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor José Mari Cádiz
57' Wissel Cádiz Wissel Rominigue Kouamé voor José Mari Cádiz
57' Wissel Cádiz Wissel Robert Navarro voor Álvaro Negredo Cádiz
65' Gele kaart Badalona Gele kaart voor Juan Segura Badalona
67' Wissel Badalona Wissel Zourdine Thior voor Jaume Pascual Badalona
72' Wissel Badalona Wissel Rubén Alcaraz voor Julio Cabrera Badalona
72' Wissel Badalona Wissel Lucas Pires voor Sergi Guardiola Badalona
75' Wissel Cádiz Wissel Peque Polo voor Victor Valverde Cádiz
76' Wissel Cádiz Wissel Víctor Chust voor Cádiz
78' Wissel Badalona Wissel Rubén Alcaraz voor Badalona
86' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Chris Ramos Álex Fernández Cádiz
88' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Isaiah Navarro Albert Torras Cádiz
88' Wissel Cádiz Wissel Edgar Hernández voor Sergio Cortés Cádiz
88' Wissel Badalona Wissel Marc Vargas voor Álvaro Espínola Badalona
90' Wissel Cádiz Wissel Jorge Meré voor Víctor Chust Cádiz
107' Wissel Badalona Wissel Xiker Ozerinjauregi Mendikoetxea voor Aleix Roig Badalona
108' Tweede gele kaart Badalona Tweede gele kaart voor Juan Segura Badalona
1' Penalty gescoord in shootout Cádiz Penalty gescoord in shootout Maximiliano Gómez Cádiz 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Badalona Penalty gescoord in shootout Peque Polo Badalona 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Cádiz Penalty gescoord in shootout Robert Navarro Cádiz 1-2
4' Penalty gemist in shootout Badalona Penalty gemist in shootout Zourdine Thior Badalona 1-2
5' Penalty gescoord in shootout Cádiz Penalty gescoord in shootout Rominigue Kouamé Cádiz 1-3
6' Penalty gescoord in shootout Badalona Penalty gescoord in shootout Isaiah Navarro Badalona 2-3
7' Penalty gescoord in shootout Cádiz Penalty gescoord in shootout Lucas Pires Cádiz 2-4
8' Penalty gemist in shootout Badalona Penalty gemist in shootout Xiker Ozerinjauregi Mendikoetxea Badalona 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Badalona - Cádiz
Opstellingen Badalona - Cádiz
De opstellingen van Badalona en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Badalona gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Badalona - Cádiz

Badalona en Cádiz spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Badalona en Cádiz elkaar treffen in de Copa Del Rey.