Nabeschouwing Barakaldo - Málaga (0-0) (2-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Barakaldo het woensdag 1 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Lasesarre in Barakaldo.

Via de Barakaldo - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barakaldo - Málaga (0-0) (2-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Barakaldo en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Manuel Pozueta Rodríguez geëindigd in een overwinning voor Málaga. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Málaga het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Barakaldo en Málaga gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Barakaldo, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

LIVE Barakaldo - Málaga 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barakaldo - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Genaro Málaga
20' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Oier López Barakaldo
38' Wissel Málaga Wissel Miguel Santaella voor Nélson Monte Málaga
61' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Diego Murillo Málaga
62' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Haitam Abaida Málaga
64' Wissel Barakaldo Wissel Cortezón voor Íñigo Orozco Barakaldo
64' Wissel Barakaldo Wissel Antonio Salado voor Bittor Barakaldo
73' Wissel Málaga Wissel Juanpe voor Juan Hernández García Málaga
73' Wissel Málaga Wissel David Larrubia voor Haitam Abaida Málaga
75' Wissel Barakaldo Wissel Ion Gaztañaga voor Julen Huidobro Barakaldo
75' Wissel Barakaldo Wissel Imanol Torre voor Oier López Barakaldo
81' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Ekaitz Molina Barakaldo
86' Wissel Málaga Wissel Dioni voor Genaro Málaga
86' Wissel Málaga Wissel Roberto Fernández voor Loren Zúñiga Málaga
87' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Ion Gaztañaga Barakaldo
90' Wissel Barakaldo Wissel Unai Vélez voor Ekaitz Molina Barakaldo
92' Wissel Barakaldo Wissel Markel Artetxe voor Borja Garcia Barakaldo
98' Wissel Málaga Wissel Daniel Sánchez voor Diego Murillo Málaga
117' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Antonio Salado Barakaldo
1' Penalty gescoord in shootout Málaga Penalty gescoord in shootout Antonio Cordero Málaga 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout Antonio Salado Barakaldo 1-1
3' Penalty gemist in shootout Málaga Penalty gemist in shootout Dioni Málaga 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout Imanol Torre Barakaldo 2-1
5' Penalty gescoord in shootout Málaga Penalty gescoord in shootout Roberto Fernández Málaga 2-2
6' Penalty gemist in shootout Barakaldo Penalty gemist in shootout Markel Artetxe Barakaldo 2-2
7' Penalty gescoord in shootout Málaga Penalty gescoord in shootout Juanpe Málaga 2-3
8' Penalty gemist in shootout Barakaldo Penalty gemist in shootout Unai Vélez Barakaldo 2-3
9' Penalty gescoord in shootout Málaga Penalty gescoord in shootout Daniel Lorenzo Málaga 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Barakaldo - Málaga
Opstellingen Barakaldo - Málaga
Voorbeschouwing Barakaldo - Málaga

Barakaldo en Málaga spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Pozueta Rodríguez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barakaldo en Málaga elkaar treffen in de Copa Del Rey.