Nabeschouwing Cacereño - Castellón (2-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Cacereño het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Castellón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Príncipe Felipe in Cáceres.

Via de Cacereño - Castellón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cacereño - Castellón (2-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Cacereño en Castellón is onder leiding van scheidsrechter Daniel Palencia Caballero geëindigd in een 2-3 overwinning voor Castellón. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Castellón dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Iván Fernández Tamayo, waarmee Cacereño met 1-0 de leiding nam. In de 34e minuut was het Castellón dat via Julio Cobos Moreno dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Palencia Caballero. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Daijiro Chirino dacht na 94 minuten te scoren voor Cacereño, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Na 114 minuten werd Julio Gracia van Cacereño met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 117e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het Raúl Sánchez van Cacereño die voortijdig moest vertrekken. In de 120e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest David Pinto Robador van Cacereño vroegtijdig het veld verlaten.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Daniel Palencia Caballero af en was het Castellón die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Cacereño - Castellón 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cacereño - Castellón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Cacereño Doelpunt Iván Fernández Tamayo Cacereño 1-0
33' Gele kaart Cacereño Gele kaart voor Iván Martínez Cacereño
34' Doelpunt Castellón Doelpunt Julio Cobos Moreno Castellón
56' Wissel Castellón Wissel Israel Suero Fernández voor Castellón 1-1
59' Wissel Castellón Wissel Miguel Falé voor Íker Punzano García Castellón
59' Wissel Castellón Wissel Gervane Kastaneer voor Israel Suero Fernández Castellón
59' Wissel Cacereño Wissel Mamadou Traore voor Javi Antón Cacereño
65' Wissel Cacereño Wissel Fran Serrano voor Ismael Aizpiri Lerida Cacereño
65' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Fran Viñuela Iván Fernández Tamayo Castellón
69' Wissel Castellón Wissel Miguel Falé voor Castellón
70' Wissel Cacereño Wissel Sergi Miñana voor Jozhua Vertrouwd Cacereño
75' Gele kaart Cacereño Gele kaart voor Ignacio Tellechea Jorge Barba Cacereño
85' Wissel Cacereño Wissel Karim El Kounni voor Cacereño
86' Wissel Cacereño Wissel Álvaro Clausí voor Jorge Sarmiento Cacereño
86' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Diego Díaz Karim El Kounni Castellón
94' Penalty Cacereño Penalty Daijiro Chirino Cacereño
95' Doelpunt Castellón Doelpunt Lolo Plá Castellón 2-1
101' Doelpunt Castellón Doelpunt Mamadou Traore met assist van Gervane Kastaneer Castellón 2-2
103' Gele kaart Cacereño Gele kaart voor Sebastian Grönning Gervane Kastaneer Cacereño 2-3
107' Wissel Castellón Wissel Miguel Fale voor Castellón
107' Wissel Castellón Wissel Fran Viñuela voor Castellón
113' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Javi Vertiz Luis Fernando Télles González Castellón
114' Rode kaart Cacereño Rode kaart voor Julio Gracia Sebastian Grönning Cacereño
114' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Raúl Sánchez Jeremy de León Castellón
117' Rode kaart Cacereño Rode kaart voor Raúl Sánchez Cacereño
120' Rode kaart Cacereño Rode kaart voor David Pinto Robador Cacereño
Video hoogtepunten en samenvatting Cacereño - Castellón
Opstellingen Cacereño - Castellón
Voorbeschouwing Cacereño - Castellón

Cacereño en Castellón spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Palencia Caballero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cacereño en Castellón elkaar treffen in de Copa Del Rey.